Followers Remaja Purba

Wednesday, November 7, 2012

Pemeriksaan di hospital..


  • Pemeriksaan di hospital semalam, sekurang-kurangnya membuatkan hubby lega dengan penerangan doctor, aku apatah lagi..
  • Syukur tidak melibatkan tulang belakang, manakala pergelangan tangan aku akan mengambil masa yang lama untuk sembuh..
  • Doctor cadangkan aku perlu jalani fisioterapi di hospital ---> akan diusahakan..
  • Selesai urusan di hospital, ada beberapa siri lawatan penjajahan penjelajahan dalam mencari beberapa barang untuk dak Nuha..
  • Kepenatan..
  • Ikutkan hati, aku nak cuti hari ni tapi memikirkan kerja yang banyak, kupaksa diri hadir di pejabat..


psstt: Semakin tiada masa kerana ada beberapa perkara penting yang masih belum selesai..

psstt lagi: dak Nuha pun masih belum baik dari batuk selesema..

last psstt: ...




11 comments:

Anum said...

ala cian sis

amaniammar said...

salam kenal sis

cer bagi dak nuha lemon+ 1 sudu madu suam (pakai sudu plastik..)
I'Allah ikhtiar kita tuk sembuh

Kakcik Nur said...

Bilalah kita (sebagai isteri, ibu dan pekerja) ni dapat bercuti dalam erti kata berehat dengan sepenuhnya, kan Ina? :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

faraherda.razalan said...

Awak nak cri brg utk Nuha? Cuba google maternity n kids expo kat midvalley. Sy pnh tgk iklan kat tepi jln tp tak sure bile tarikhnya. Maybe bulan ni org bln dpn.

NM02 said...

psst kat kamu plak... hehehe

Rai Ourkizuna said...

kenapa tangan akak? saya ketinggalan ke? semoga cepat sembuh ya kak..

azieazah said...

Get well soon. Aamiinnnn....

anitadiana said...

semoga cepat sembuhya...nasib baik tulang ok...fiso tu yg leceh ..nak kena selalu gi hospital...

Daddy Ziyyad said...

kenapa dgn pergelangan tangan? Saya assume ada tendinitis ni, sebab kena buat physiotherapy...Moga cepat sembuh ya

ct rahani said...

semoga cepat sihat sis.. :)

❤Kamsiah❤ said...

cobaannnn....:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...