Followers Remaja Purba

Monday, November 12, 2012

Keasyikan yang terserlah


  • Minggu ni agak mengasyikkan bagi mereka yang dah rancang nak cuti panjang..
  • Aku juga terkial-kial kat office.. kalau aku cuti pun bukan boleh buat apa.. hubby pun kerja.. Lainlah kalau cuti.. confirm sedang berjimba-jimba beronok-ronok..
  • Hari ni datang kerja dengan pakwe aku yang comot-momot tu.. cuci pun buat penat je.. ---> ada projek perumahan berhampiran kediaman aku, maka faham jelah keadaan jalan jadi macam mana..
  • Rutin harian.. bla.. bla.. bla.. cuma hari ni kekurangan ahli ---> dak Kakak kat rumah MIL..
  • Nasib baik dak Adik ada.. kira ada penemanlah malam tadi memandangkan hubby outstation.. ---> penakut jugak mak budak ni.. 'Aku tak takut.. cuma cuak je..'
  • Selamat bercuti panjang pada mereka yang cutinya dah diluluskan..
  • Selamat bekerja pada mereka yang tak apply cuti atau cuti mereka yang dibekukan..
  • Esok raya.. aku pun ikut sibuk shopping sakan.. part paling best, bukan setakat anak-anak, aku pun ada baju dan seluar baru.. tu baru sikit aku gedik manja kat hubby, kalau lebih-lebih.. mahu dapat adik kecik dak Nuha tu.. ---> ok.. terkeluar dari topik asal..  
  • Esok raya.. Selamat Hari Deepavali bagi mereka yang menyambutnya..


 psstt: Rasa macam kosong pulak bila takde psstt.. psstt.. ni..



13 comments:

Unknown said...

cuti saya pun dibekukan..hehe..

Kakcik Seroja said...

Cuti tahunan kakcik hanya tinggal 5 hari saja lagi...

Macam ada banyak hal yang memerlukan cuti nanti, jadinya minggu ini kakcik bekukan sendiri cuti kakcik yang masih berbaki. :)

Kakzakie Purvit said...

Kalau bercuti tak cukup ahli memang tak best. Baik duduk rumah tapi ahli cukup lagi seronok apa lagi ada baby macam Nuha dapat menggomol dia selalu cuti-cuti sekolah nie.

Dr K said...

saya mmg dah lama tak basuh kereta masa musim hujan ni..hahaha

Munn Jaafar said...

aiii ada baju raya jugak ke???

hahahahaha

dah bersediakah dak nuha nak ber'adik'? :D

Anonymous said...

he he raya ye besok !

ewanthology said...

Kalau dapat adik baru pun apa salahnya:-)

Eiqa Almond said...

eiqa cuti seminggu..
Mohon akak jealous, hehehehee

kay_are said...

memang tak bape nak ade mood r minggu ni nye keje.. esok cuti! huu

Namee Roslan said...

selamat bercuti akak ! :) spend time dengan family would be great ! :)

azieazah said...

Tak cuti juga, tapi tetap terasa sebab ada "lompong" di tengah tengah minggu!

Tinta Lana said...

Assalammualaikum akak :)

'ok, terkeluar dari topik asal'
Yg tu, memg betul2 kuar topik,hahahaha

Mesti hubby dah paham sgt kan, gedik manja je, tu tandanya duit bakal burn,kih3 (-_-)

Saya pun kerja deepavali ni.. selamat bekerja buat yg bekerja.. tanggungjawab perlu buat shabis baik. *ayat tuk sdpkn hati sndiri,hehehe*

Unknown said...

Assalam.Akak mmg tgh bercuti skrg..cikgu lh katakan, tp mggu dpn ada kelas selama sebulan..:)
sesekali hubby out station takpelah..bak kata pepaptah..sygkan isteri, tu yg dia tinggal2 kan tu..akak pun selalu kena tinggal..huhu..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...