Followers Remaja Purba

Thursday, November 22, 2012

1 + 6 + 14 + 13 = 34..


  • Sepanjang aku menggunakan laluan dari rumah ke P.J menuju ke rumah nenek a.k.a pengasuh lama anak-anak.. Aku tak pernah kira berapa jumlah BONGGOL yang aku redah..
  • Ok.. buat pertama kali dan nak hilangkan rasa bosan + mengantuk yang susah nak hilang tu.. aku dok mengira berapa jumlah bonggol-bonggol tersebut..
 
  • Dari rumah = SATU je..
  • Di susur Kelana Jaya lepas tol Subang = 6.. ok lagi..
  • Masuk P.J menuju ke rumah nenek = 14.. hah amik..
  • Dari rumah nenek ke office = 13.. hah.. tu dia..
  • Kalau manual, lenguh gak kaki nak layan clutch + brek memanjang..
  • Tempat korang ada macam ni..?


psstt: Kenapa aku rasa entry ni macam takde ending penutup ek..

psstt lagi: Esok aku cuti.. nak bawak 'my new baby' belum ada nama tu untuk pemeriksaan kali pertama..

psstt lagi: Bulan depan nak pergi bercuti ---> confirm.. tapi masih tercari-cari nak ke mana.. takut kalau lambat fully book pulak tempat penginapan..



16 comments:

zulfikar hazri said...

errm, baby tu kereta apa?

Mummy Akmar said...

Morning Aiza..

Banyak betul bonggol tu yer

Jom
Nak invite join 1st Giveaway Blog Qashmere
Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

Kakcik Nur said...

Nak bercuti dalam musim cuti sekolah ni, memang kena buat tempahan awal. :)

Ceni said...

ingatkan formula apa tadi...

area rumah akak tak dak bonggol tapi byk roubdbout pulok weyyy...

faraherda.razalan said...

Highway mane tu wak?

TiranaAduka said...

salam
Biasanya lau dh cuti pasti penuh,.tapi cuba la..mana tau ada kosong.

Singgah..ta tadi dr tempat sis anum.

intanfirdaus247 said...

Salam..hehe..memang betul2 bosan la tu sampai kira bonggol..hehehe..

Anum said...

erm ingat apa la formula tadi

Rai Ourkizuna said...

mak aih..tudiaa..siap sempat kira bonggol..hahaha..

Zuraidah Butang said...

byk glerrrr bonggol..mesti stress kan..hahha

Fendy said...

mesti kereta berlompat2...haha

Daddy Ziyyad said...

hahaha..ni betul2 punya bosan, kira bonggol! Kira traffic light saya pernah la :)

kay_are said...

ok lagi bonggol kalau nak compare jalan berlubang kalah kawah dekat area klang ni kan kak? =__=

azieazah said...

Kalu bulan depan nak pegi bercuti, patut dah start plan dah nii..

pha is said...

la.. bonggol rupanya. hahaha

Hidayah said...

ekekekeke...dayah pikir jugak.. ai nih kira apa... rupanya kira bonggol..!

sabaq je lah..

:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...