Followers Remaja Purba

Saturday, November 3, 2012

Kerabu Mangga Bunga Kantan


Untuk makluman ---> entry ni dah lama dok terperam kat dalam draft..

Bahan  utama..
 
 
Tapi masa buat ni kat rumah MIL.. Buah mangga pun kait jolok je depan rumah..

Bunga kantan, siapa yang suka letaklah banyak..
 

Kat rumah MIL ni, bila ada projek makan-makan, maka ramai makcik-makcik join..
Memang happeninglah.. sama jugak macam kat rumah aku kalau buat makan-makan..
 
 

Inilah hasilnya..
Dapatlah merasa sorang sikit..
 
 
psstt: Aku pulak terliur masa edit entry ni..
 
psstt lagi: Tertunai sudah nak update pasal kerabu mangga ni..
 
 

 
 

9 comments:

Noraim said...

wahh terliuq nya tgk kerabu akak. yummy!

Kakzakie said...

Aroma bunga kanan tu yg best ai. Kena masam buah maggga kecur kakak dibuatnya:)

Daddy Ziyyad said...

Yang dalam botol dalam gambar 1st tu apa? Macam sos cili

azieazah said...

Hanya campurkan dengan sos cili jer? Wahh menarik tu. Pertama kali saya tengok Kerabu Mangga + bunga Kantan! Mesti wangi!

Kakcik Nur said...

Seperti biasa - kalau masam kakcik tak suka. :(

Zul Fattah said...

Hok aloh.. berair mulut laluh.. sdap ni,

Asyifa Mustaffa said...

meleleh dah....sib baik x ngidam....klau x cmno?????......huhuhu......

kay_are said...

macam tak pernah rase lagi kerabu mangga ni.. hmm

pha is said...

dah lama tak makan kerabu mangga...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...