Followers Remaja Purba

Wednesday, November 28, 2012

Tinggal sebulan je lagi..


  • Tinggal sebulan je lagi.. cuti persekolahan akhir tahun 2012..
  • Agenda...? Tak sampai 2 minggu dari sekarang.. -cuti-cuti Malaysia-..
 
  •  Tinggal sebulan je lagi.. nak masuk Tahun baru 2013..
  • Agenda..? Mencari masa untuk membeli keperluan sekolah dak Kakak dan dak Adik.. dak Nuha lagi 5 tahun.. hikhikhik..
 
  • Tinggal sebulan je lagi.. my anniversary..
  • In advanced ---> aku dah dapat dulu hadiahnya tapi tunggu waktu dan ketikanya aku akan share.. -untunglah-..
 
  • Tinggal sebulan je lagi.. Jalan super duper sesak balik..
  • InsyaAllah masa ni aku dah bersama awek hubby.. 'my new baby' belum ada nama tu pulak akan berehat kat rumah..


psstt: Banyak nak share kat sini pasal dak Nuha..

psstt lagi: Sedang berusaha untuk menyelesaikan masalah loading gambar ---> sebenarnya kat rumah tak boleh nak guna lappy bila dak Kakak ada..

last psstt: Tinggal sebulan je lagi kan.. kan.. kan..


10 comments:

Anum said...

banyak yang hendak dilakukan

Kakcik Seroja said...

tinggal sebulan saja lagi
yang ke 26 kakcik punya anniversary.

:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Kakzakie Purvit said...

Kakak suka cerita Nuha. Rindu kalau lama tak tengok gambar dia yg gebus tu:)

Unknown said...

Hujung tahun memang musim serabut kepala!

Unknown said...

saya pun serabut kepala hujung tahun ni.. hahaha..

yanamib said...

time cuti skola jln lg jem..sbb ramai keluar keje lmbt..iskk -.-

Anonymous said...

sekejap jer masa tu kan!

Unknown said...

sebulan lagi nak final exam...hehe

L said...

dia punya sebulan.. haha. sebulan ni L sepi dia tinggalkan L. haha

Jom singgah baca sebentar.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

Hidayah said...

ermm...dayah tak kisah sgt cuti sekolah ke tak cuti sekolah ke jalan tetap sama flownye..hehe..

yelah..dah mula nak fikir persiapan sekolah anak kan..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...