Followers Remaja Purba

Monday, November 26, 2012

Tak puas hati sebab tak berjaya..


  • Setelah percubaan dari pagi tadi untuk upload gambar tidak berjaya.. makanya tiadalah entry bergambar untuk hari ni..
  • Sikit punya bersemangat aku.. akhirnya mood ke hutan terus..
  • Ni gara-gara tak guna barang sedia ada tapi sebaliknya nak try cuba test menda baru..
  • TAPI..
  • Hampa..
  • Takpelah.. esok aku cuba lagi..
 
  •  Jumaat hingga Ahad lepas aku bercuti dari kerja-kerja hakiki di office.. Hari ni hadaplah sampai muntah ye mak budak ---> ditambah dengan kerja yang bukan milik aku..
  • Bukan muntah dah.. stress terus aku..
  • Apa-apapun, koranglah penyeri aku sepanjang hari ni..



psstt: Rehat nanti aku nak cuba lagi..



15 comments:

Anum said...

teruskan usaha

Afasz said...

np takleh upload? exceed limit ke? kalau exceed awk kene create new email n add as author tuk blog awk.. or awk compress kan gambar tu . kasi kecik sikit size dia.

NM03 said...

usaha lagik ye

❤Kamsiah❤ said...

hehe..apa benda baru yg dicuba tu..

Mohd Lokman Bin Ramli said...

cuba lagi.. ^_^

Rai Ourkizuna said...

akak pun habis limit ke nak upload gamba?

Norhaizan hakim said...

kenapa tak minta bantuan mereka yg lebih arif.

faraherda.razalan said...

Kenapa lak tak ley?

Daddy Ziyyad said...

takleh upload gambar?

exceed limit ke?

Kakzakie said...

Kalau tak ada gambar memang kurang seri. Tapi kalau ada walau sekeping gambar Nuha gigit jari pun sedap mata memandang..

makchaq said...

Nape semua orang tak leh upload gambar

QueeN TerataI said...

knp agaknya xleh nak upload gambar2 tu?

mmg stress la kalau kena buat keja bkn keja sendiri.. tp nk buek cmno yo tak?

anitadiana said...

kak ita pun tak boleh up-load daripada minggu lepas,opis ne ada masalah kot...pakai hpnya tak boleh up-load..geram nya..

YanaUjang said...

take 5 dgn kit-kat..hehehe klu stress tgk gbr ank..kompem ilang stress =)

Hidayah said...

akhir akhir nih dyh perasan byk jugak blogger cerita pasal tak boleh up gmbr.. hisshh..risau giliran dayah tak bila je nih..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...