Followers Remaja Purba

Tuesday, November 20, 2012

Tudung Saji..



Keadaan asal..

Selepas di 'serang' oleh dak Nuha..
Jangan tanya macam mana sebab aku pusing je tengok dah macam tu..

Nampak tak dia kat dalam tu..
Aku rasa kalau kaki dia tak terjulur keluar mesti korang confius apa motif tajuk entry ni kan..?
 
 
 
psstt: Hari ni aku nak pergi beli 'hand guide' untuk pergelangan tangan aku tu..


24 comments:

eLL said...

haha, cepat je langkahnya. kreatif betul nuha ni

Kakcik Nur said...

Dak Nuha nak jadi 'sajian' ke? :)

Norhaizan hakim said...

Hehehe..memang cute dak Nuha ni..
Tak ok lagi ke tangan tu aiza?

anitadiana said...

kelakar lah mas si nuha ne...ingat si arisya aje minat kat tudung saji ne.si nuha pun...comel aje..bagi lah nampak muka mas..

Anum said...

hahhaa
comel

intanfirdaus247 said...

akakakakak..kelakar la dak nuh nih..nampak kaki jerrrr..hehehe

Puan Gojes said...

alamak. awat tu ? :D

makchaq said...

Kalau semua masuk dalam saji tu, sapa bukak mesti terkejut...he he.. tapi kalau anak2 makchaq yang bukak depa mesti terus makan2 dak Nuha..
Nafisah pun selalu kena makan ngan depa sampai menjerit2 dak nuha yg gebu tu mesti lagi kena gigit2..

Bui Junaidi said...

HAHAHA..KALAU ANAK2 BUI DIA ORG BUAT MCM SAMPAN..

IntaNBerliaN said...

hihiii camna lah dak nuha sampai cam tu yer.. :-)

IntaNBerliaN said...

hihiii camna lah dak nuha sampai cam tu yer.. :-)

Rai Ourkizuna said...

hahaha..comel nya dak nuha..

nizamsani said...

menyamar jadi kura-kura sorok kepala barangkali.

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahaaa...comel!!!

Munnafendy said...

hahahahahaha...sy suka mcm ni dulu!!!!! grrrrr

aimanammaradham said...

cepat tipon teledera....

Kesuma Angsana said...

he he he

the malay male said...

aktif budak ni

Daddy Ziyyad said...

hahahahahahahahahha...

tu namanya "multipurpose tudong saji!"

Nurfaezah Abdullah said...

comeyynyeee ^^ kes bosan ler tu takde benda nak dkacau g hehe.

Marya Yusof said...

Gerammmnye tgk kaki die tu rasa nak gegettt! hehee

kay_are said...

ape r dibuat dak nuha dalam tudung saji tu? ish ish..

pha is said...

hahaha
dulu masa kecik2 pon suka main tudung saji gak.. sampai mak marah, katanya tak sopan. bnde buat tutup makanan, tak elok buat main2.. hehehe

Hidayah said...

all time feveret punya mainan..
gelak pun ada..sengeh pun ada dyh tgk gmbr..

hekhek..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...