Followers Remaja Purba

Wednesday, April 6, 2011

skrip menarik

Malam tadi,
Walaupun dah keletihan dan mata pulak dah bersedia nak zzzzz, aku layan mukabuku kejap dan terbacalah dalam SB si KF ni tanya siapa nak jadi watak dalam skrip dia, lebih kurang macam tu lah. Lepas aku reply je permohonan ditutup.. tuptup tadi bukak mukabuku si KF share link dia.

Wah.. watak utama tu.. tapi kesian sungguh family itu, lintang-pukang jadinya. Korang boleh baca kat ---> SINI ye.. walaupun sempoi tapi maksud dia begitu mendalam..

Terima kasih ye bagi watak utama.. bila nak bayar payment ni..? kihkihkih..

6 comments:

Dda Ly said...

wahh watak utama gitu...:)

aizamia3 said...

sesekali dapat peluang.. si KF yang baik hati... ;)

Faris Adli said...

wah..aku terlepas..tapi apa yg aku terlepas?

ceni therebeq said...

Ya ampunn... akak faham...

maafkan dir hamba yg slow dan rabun teknologi neh...

aizamia3 said...

kau terlepas watak utama tu.. ;)

aizamia3 said...

kak ceni: apa yang akak faham..?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...