Followers Remaja Purba

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !


Link
Korang nak join, click header BA tu ye..


Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..
Semua ada nama, identity yang unik yang membezakan antara satu sama lain, kenapa nak berselindung di sebalik ANONYMOUS..


Pengalamanan anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..
Sehingga kini aku belum ada pengalaman dengan anos+nak+mam tu.. maklumlah takde entry yang maha ganas lagi kejam diterbitkan dalam blog aku.. kalau ada, mata dia dah celiklah tu sebab tu masuk blog aku bagi komen..


Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?
Apa masalah kau sebenarnya..? Adakah entry aku menyukarkan kau untuk berjumpa orang-ramai? nak makan.. nak minum..? nak tidur sampai terngiang teringatkan entry aku..? Kepada anos2 ni tolonglah jangan buat macam tu, tuan punya blog tu takde niat pun nak buat sesiapa marah, itu semua atas luahan rasa mereka sendiri. Komenlah dengan baik maka baiklah penerimaannya.. Kalau korang marah, orang lain lagi marah kenapa kau nak menyibuk dengan menggunakan identiti anos2 tu.. Kalau kau berani tunjukkanlah ke.. ke.. keberanian kau itu.. janganlah berselindung disebalik tabir aje. Buek malu orang kampung yo ekau ni lah..




Eh..! Dah habis.. Semangat berkobar-kobar nak jawab.. dah habis pulak.. ok itu sahaja buat kali ini..


Sekian, saya suke..

11 comments:

pRiNCe said...

sabar2...jgn marah2...:)
nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

haRis kaiTo said...

singgah... :)

aizamia3 said...

kihkihkih... tak marahlah tapi lebih kepada menjawab soalan yang diberikan..

aCik Anie said...

hhehehe.. marah..marah... memang patut marah pun dengan anoi macam ni...

Ps: Tulisan cikanie jer nampak kasar... tapi hati kat dalam macam jelly tau... hehe....

Yaya^Pink said...

incit anon = semak..ahahaha

folo sini...=)

aizamia3 said...

selagi blog aku tak dikacau kira ok lah tu.. tapi tak semua anon tu suka maki.. tapi biarlah ada identiti.. itu lebih baik dari takde..

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Faris Adli said...

puan aiza dah marah..rilek2..jangan marah sampai hancurkan komputer tu

aizamia3 said...

ish.. Faris.. ok lagi ni... kihkihkih.. nak marah wat pe.. lainlah kalau dah terkena kan kan kan..

shahsyaz said...

annoying sungguh!!~

dtg dr blog abg ben!~
slm perkenalan, :)

aizamia3 said...

betul.. jangan dilayan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...