Followers Remaja Purba

Friday, April 8, 2011

BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT




weh.. pagi tadi abg Ben bagitau hari ni takde segmen, tetiba bukak petang ni ha.. ada pulak segmen dari dia.. mesti dia ngantuk ni (sebab: berada di office).. kihkihkih..


Ok, ni jawapan dari aku, dulu masa jawab exam pun aku rasa tak susah macam ni... poyo je bila dibaca..


sila jelaskan kenapa korang suka masuk blog BEN ASHAARI .. Haaa... 100 patah perkataan dalam 4 perenggan .. hehehe.. tak kira tak kira .. buat gakkk ..


Dulu, serius aku tak pandang bebetul blog ni sebab bagi aku siapalah dia ni, tapi secara kebetulan aku baca kat satu blog tu ada segmen dari BA ni terus aku jatuh suka hati kat blog ni gara-gara ramai yang nak berkenalan dengan blog aku.

Kemudian, bila dah rajin join segmen BA ni, aku dapat kawan di alam maya ni yang suka usik-usik, sakat-sakat, malah ada antaranya jadi pengkomen setia aku.. wah riak aku sekejap.. tanpa dorang siapalah blog aku ni.

Alamak, perenggan ketiga ni, aku dah kurang idea, sebab aku rasa bila BA baca ni mesti dah kembang-membang dia, dok asyik kena puji, kenapa dan kenapa aku suka masuk blog dia..

Akhir sekali, aku nak ucapkan terima kasih kat BA buat macam-macam segmen sampai semput aku nak mengejarnya..


Ok, cukup dah 4 perenggan, kan aku dah bagitau tadi, susah nak buat karangan kat sini. Kalau korang nak join buat karangan ala-ala membodek puji silalah ke SINI.

2 comments:

sicomot-comel said...

za..
segmen ni bukak lagi ke?

aizamia3 said...

BA bukak sampai kul 4 pm td..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...