Followers Remaja Purba

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


Satu segmen ringkas ... bertujuan mencari kenalan baru ( blogger ) di kalangan kita .. Kalau ada yang fikir nak naik cepat tu , sila padamkan angan angan anda ..Ini sekadar mencari kenalan baru .. Ramai kawan lagi bagus dari trafik tinggi tapi kosong..! cerita selanjutnya di SINI..


Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..

Berdasarkan soalan di atas di sini aku buat secara ringkas, ringkas-ringkas pun kena buat ala-ala karangan jugak..
---> Orang yang mempengaruhi aku membuat blog ni adalah anak aku sendiri, kenapa? Korang boleh baca kat sini, sini dan sini serta semuanyalah dari awal aku berblog. Pengajaran dan pengalaman berharga buat aku.. Bukan nak korang simpati kesian tapi nak korang lebih berhati-hati, sape tak sayang anak..

Sumber inspirasi aku.. dulu aku takde spesifik sumber inspirasi sebab aku hanya buat khas untuk anak-anakku tapi sekarang Faris, SCC, dak Ujang malah BA sendiri buat aku semakin rajin berblog dan blogwalking..

Kenapa? win-win situation.. dari tak kenal sekarang boleh rapat, dari tak ramai kawan sekarang dah dapat kawan yang rapat boleh bercerita macam-macam cerita.. Korang memang best..

Sekarang, walaupun tak dapat online sekerap BA tapi aku tetap cuba luangkan masa jalan-jalan kat blog korang.. dan di samping itu aku juga nak menambah kenalan baru.. lagi ramai lagi best, macam-macam idea cerita kita boleh share..

35 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

sentuhanurani said...

singgah sini dari blog abg ben..

http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

aizamia3 said...

solo-molo:
sama2 singgah terjah..

aizamia3 said...

CKK:
yup.. Sama2 memeriahkan suasana..

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

azizul said...

singgah dari blog abg ben

Azzah said...

singgah n follow dari blog BA

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejak di sini....:)

osHin said...

singgah sebentar merehatkan mata kat sini. jap g nak jalan lagi :)

aizamia3 said...

terima kasih korang, moga kita sentiasa berhubungan.. :)

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

zana said...

hyeppp.. ;)

lawat blog awak...suka header yg colourful..tu yg follow..=)

risa said...

eh, ada segmen baru eh..adehhh

Faris Adli said...

eh? nama aku ada? bangganya nama aku "sebaris" BA :-)

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

aza said...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

TYNTHA LANA said...

salam ziarah tok aiza.. lana folo aiza ya.. jempt berlepas ke blog lana :)

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mizzkechique said...

salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

aizamia3 said...

fuuyoohh:
thanx singgah.. ;)

aizamia3 said...

nadiem:
seronok bw ni.. ;)

aizamia3 said...

azizul:
thanx singgah, pasni singgahler lagi..

aizamia3 said...

Azzah:
terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

PW:
ye.. terus tinggalkan jejak lagi kat sini.. ;)

aizamia3 said...

Faris:
alah.. macam tak biasa lak... kihkihkih..

aizamia3 said...

zana:
lawa.. hikhikhik.. malu lak..
terima kasih ye..

aizamia3 said...

dan juga korang semua... terima kasih singgah.. aku cuba menghabiskan tinggalkan jejak kat tempat korang pulak.. ;)

AHMAD AZRI BIN DERIS said...

dari segmen mr. ben ~ n follow...:)

aizamia3 said...

ye en. ahmad.. ;) tqvm.. ;)

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

aizamia3 said...

Lulu:
terima kasih.. win-win situation.. ;)

Tedi said...

haha.. Tedi x sempat baca kisah anak akak. Master selalu tanya Tedi nape ada blog. Tedi kata ni diari Tedi. Master bangkang, diari apa bg org baca. Master jeles la tu.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...