Followers Remaja Purba

Wednesday, April 20, 2011

Occupational Therapy Appointment


Lokasi sekarang:
Medical Rehabilitation Unit, UMMC..


Urusan:
Treatment Specialization: Burn..


Appointment pukul 8:30am tapi hari ni aku tersampai awal pulak.. Hari ni tak jumpa Lily dah tapi jumpa Faridah, sekarang dia yang akan handle kes adik..

Ok, aku nak out dulu, laparlah pulak nak carik sarapan jap..




UPDATE (9.30 am):
Mood adik yang ceria yang dan mendengar kata.. suka dengan mainan yang diberikan. So far dan pemantauan berterusan masih perlu dilakukan agar tiada masalah yang timbul ke atas jari-jari tangan adik.

Next appointment pada 23 Mei 2011.

6 comments:

ayin said...

huhuuu... OT Iman dengan Sharifah.... hehehehe.... manatau boleh terserempak....

aizamia3 said...

kalau nak terserempak kita set tarikh appointment sama2.. Tu bukan terserempak dah.. Hehehe..

ceni therebeq said...

mokcik doakan semoga MQA akan cepat pulih seperti sedia kala... amin...

aizamia3 said...

k.ceni:
amin..
secara kasarnya MQA nampak ok tapi tetap kena maintain buat urutan kat jari-jari dia..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cepat sihat adik ;)

aizamia3 said...

amin.. tq pinky momma

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...