Followers Remaja Purba

Saturday, April 2, 2011

keputusan pagi tadi

Selepas berhempas-pulas dalam acara pagi tadi, keputusan telah diumumkan oleh Pembesar Suara:

Tempat ke 4: Kampung Parang Kontot
Tempat ke 3: Kampung Pinang Sebatang
Tempat ke 2: Kampung Pening Lalat
Tempat Pertama: Kampung Pasir Berdengung


Walaupun nampak mudah tapi disebabkan dah lama tak bersenam buat stamina cepat pancit.. Nak pulak team aku kekurangan 2 orang untuk regu wanita kedua.. Maka kenalah bergilir-gilir main, walaupun tak cukup pemain tapi kitorang tetap gagah digelanggang permainan (padahal kepenatan)..

Anyway, tahniah kepada team yang tak berjaya, takpe lepas pulun dalam ping pong ni, nanti kita cuba pulak dalam futsal.. Pergh.. Yang ni lagi pancit aku rasa nanti.. Hahaha..

Sekarang ni aku dah baring nak tidurkan diri sekejap.. zzzzz.. Apa yang aku taip ni.. Huhu.. Penatnya..

6 comments:

Ayin Masliza said...

Suka dengan nama team!!!!

sicomot-comel said...

yey !!

team aku menang nombor dua !!

http://www.cikscc.com/2011/04/5-blog-kerap-dilawati-2011.html

sicomot-comel said...

lupe nak ckp..

za, ko kne tag ^^

aizamia3 said...

tu yg aku maleh nak letak keptusannye.. Tu nasib baik no 2, kalau atas sekali patah katil agaknye dia lompat...

Wah.. Ko nak tau, berpeluh aku nak tunggu dia loading.. Kena tag tu ok lagi.. Nak bukak ni... Sabar menanti..

kay_are said...

name team ape tu?? x faham @.@

aizamia3 said...

itu nama kumpulan kat off aku.. ada perlawanan pingpong so tiap pasukan diberikan nama macam tu ler..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...