Followers Remaja Purba

Friday, April 29, 2011

Mesyuarat a.k.a meeting

Urusetia mesyuarat <--- aku dan PA
Menu <--- Aku order
Minit mesyuarat <--- macam aku je ni..

Aku ada beberapa isu nak dibentangkan jap lagi.. Time ni lah aku nak luahkan apa yang patut aku luahkan..

Ok korang, aku dah bersedia nak masuk meeting.. Tengahari nanti kita sambung balik..

4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh nak luah kan apa tuuuu?
ehehehe..

bujal X said...

jangan lupa bawak bantal~~

aizamia3 said...

Pinky Momma:
yang pasti bukan isu rumah+tangga.. ;)

bujal X:
bawak bantal..? kali ni confirm tak ngantuk sebab aku kena amik minit.. ;)

ceni therebeq said...

Harap anda tidak bertukar jadi naga dlm meeting tuh.

Jangan lupa pas meeting pi derma darah kat tingkat 12 supaya darah yg dah naik dlm n3 yg lepas bleh dikurangkan jadi darah renek pulok.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...