Followers Remaja Purba

Friday, April 15, 2011

Giveaway Ujang9897




Dengan langkah kepenatan aku hari ni, aku nak join GA yang dibuat oleh dak Ujang ni.. Nampaknya GA yang dia buat ni tak banyak sangat syarat-syarat dan semuanya tak wajib sebab yang wajib dia akan buat bulan depan dengan dak YANA.

1) Letak Header Pilihan Malaysia kat atas tu ...hahahah (tak wajib)
---> ok siap..

2) Letak satu gambar korang yang sempoi ...( tak wajib)
---> nak jugak ke..? YANA ada sudahlah..

3) Bebel la apa-apa..nak kutuk blog aku pun boleh...('',) ( tak wajib)
---> Aku mesti nak singgah terjah kat blog dia ni.. Kalau korang tengok baca blog dak Ujang ni, entry dia sempoi, adakalanya tajuk lucah tapi bila dah baca lain lak maksudnya.. taulah tak lama lagi nak tinggalkan alam keterunaan kau tu Jang.. Paling suka dengan hp canggih dia tu 3310.. Orang lain tak boleh online langsung menggunakan hp tu, dia sorang je boleh.. Tapi korang jangan cerita pasal durian kat dia ni, aku rasa mahu satu bakul besar tu dia sorang boleh habiskan.. Ok.. cukup.. cukup.. sikit-sikit sudahlah..

4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek)
---> kali ni aku nak tag dak SCC dan Faris..


Kepada korang yang lain nak join, terjah kat blog mamat yang suka kentut bau durian ni.. UJANG..

3 comments:

sicomot-comel said...

duyan !!! ^^,

sicomot-comel said...

nnt ade mase aku join eh.
mekaseh tag za ^^

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...