Followers Remaja Purba

Monday, April 11, 2011

Tak puas..!

Akhirnya.. kini pasti ku melihatmu..

Walaupun aku terlambat seminit tapi sekarang aku sedang menonton di channel 701.. my favourite drama..

Tapi malam ni channel 103 pun menarik jugak.. Project A - Jackie Chan berlakon.. Wah.. Mana satu aku nak tengok ni.. Lepas habis cerita aku ni nanti.. Blue Bloods pun best jugak.. Aduh.. Tak boleh jadi ni, esok kakak nak sekolah, dorang takkan tidur selagi aku tak tidur..

Apa yang aku boleh share, aku tak puas tengok McGarrett gara-gara si adik ganggu konsentrasi aku.. Ajak tidurlah, nak susulah, suruh garu badan dialah.. Aarrrggghhh... Baik aku tidur jelah macam ni, weekend nanti aku tengok ulangan dia..

ppsssttt:
Sape-sape yang dah tengok sampai habis jangan cerita kat aku ok, aku jealous ni..

12 comments:

sicomot-comel said...

pergh..
aku lagi jeles.
tak menyempat langung nak tgk tv ~,~"

kay_are said...

layan tv ari2 ye.. lame dah x tengok tv.. malas.. huu

Nini Hartini said...

same lah...saye pun boleh dikira bila bukak tv. kadang2 sebulan tak sampai 5x buka tv. hehe...

blog ni kemas. font cantik. menambah minat utk baca :)

Faris Adli said...

tadi aku tengok cite master chef kat 711 kalau tak silap..best tu rancangan ni..pertandingan masak2..best layan..nak join kena tunggu hadiah 1 juta duit us kot :-)

aizamia3 said...

SCC:
kau kena terima hakikat yang kau skrg dah tak macam dulu.. ;)

aizamia3 said...

kay_are:
ni tengok pun sebab tersuke kat cite tu.. ;)

aizamia3 said...

Nini:
ye, terima kasih, blog yang biasa tapi sukakan kekemasan..

aizamia3 said...

Faris:
kau kalau masuk pertandingan chef tu, jangan lupakan aku.. aku nak skit... hahaha..

Faris Adli said...

aku kalau masuk..just masak air je lah..tu pun pakai yang letrik tu

aizamia3 said...

hahaha... kau memang.. tapi betul gak.. dah kemudahan ada depan mata.. aku pun kalau boleh petik je jari semua dah ada...

Ujang9897 said...

tajuk best..hehe

jakie chan la best

aizamia3 said...

dak ujang ni... aku tauler tengah menghitung hari.. ;)

dua2 cite malam tadi best tapi dua2 dapat tengok setengah jam awal je..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...