Followers Remaja Purba

Wednesday, February 20, 2013

Sarapan di mana..


  • Menu: Nasi putih + sambal sardin + telur goreng ---> bawak dari rumah..
  • Tu tak masuk lagi karipap yang aku beli kat Shell Subang (dah lama tak makan sejak mengandungkan dak Nuha dulu..)
  • Harga boleh tahan mahal tapi takpelah sesekali layan..
  • Kat office.. teringin pulak nak minum milo panas ---> tak beli tapi aku buat sendiri kat pantry.. baru puas hati nak letak berapa banyak milo yang aku nak..
  • Aku jarang minum air manis.. tapi takpelah sesekali.. nanti aku minum banyak-banyak air masak..
  • Alhamdulillah.. syukur dengan nikmat yang diberikanNYA..



psstt: Kebelakangan ni, asyik mengunyah je.. lapar je perut ni.. ---> berat pun makin bertambah dengan jayanya..



12 comments:

trah zain said...

hehe.. nape asyik mengunyah je ni?ad pape ke?
sy skang tgh on diet, bukan ap, takot ilmu susah nak masuk kalau ada lemak dok block,,haha

Kakzakie said...

Kalau breast-feed memang cepat lapar. Tapi jgn takut BF pun susah nak gemuk. Makan ajelah...

Nurzakiah Hanum said...

mcm biasa sarapan di office

faraherda.razalan said...

Sy nak sarap ape eh? Buntu la!

Hidayah said...

ala....makan je ..takpe..
jgn biar diri lapar..
dah la kerja...jaga anak..
nak uruskan rumahtangga...

mesti lapar..

:)

*rajin bawak bekal..
harus dayah contohi nih..

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah!~

Asyifa Mustaffa said...

selagi bole mkn...mkn je...sok nnti bila dah x de rasa nak mkn dah...susah plak...:)

Tinta Lana said...

Salam.

Saya pulak kak, dah ketagih kafein..pagi2 nak kopi, lau tak sakit kepala lah, tak bermaya lah, macam2lah.

mengada sungguh diri ni,heheheh

YanaUjang said...

hati senang tu selera mkn bertmbh :)

Munnafendy said...

sy pun...dh mcm ape je nafsu mkn nih.. -.-*

Daddy Ziyyad said...

karipap shell Subang tu mmg best betul ke? Shell mana satu ya?

the malay male said...

makan selagi boleh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...