Followers Remaja Purba

Friday, February 1, 2013

Pelik.. Jalan lengang..?


  • Selamat menyambut Hari Wilayah pada yang menyambutnya..
  • Jalan agak lancar hari ni..
  • Kalau hari-hari macam ni, confirm tak huru-hara aku setiap hari..
  • Jangan kata aku.. orang lain pun mesti rileks santai je memandu pergi kerja.. ye dak..?
  • Best.. best.. tapi hari ni aku dengan pakwe aku 'cik putih..'
  • Kalau dengan awek hubby ni.. eeemmm.. usah ditanya.. hilang keayuan sekejap..
  • Dah lama rasanya tak gedik gatal dengan awek hubby tu.. *Mengeluh kejap..*


psstt: dak Nuha sakit mata.. alahai.. kesian anak babah..


8 comments:

the malay male said...

org KL ramai turun Selangor hari ni... settlekan mcm2 urrusan bank, bil dll...huhu

azieazah said...

Ohh tak cuti ya?

Hidayah said...

yelah..jalan lengang..mmg bergumbira tepuktangan sama sama.. hehe..

Qashmere said...

Kalau cuti memang lengang le jalan di KL tu..bestla untuk sapa kerja..walaupon kerja tak best..kekek eh?

Kancil 8349 said...

selamat bercuti

Daddy Ziyyad said...

get ready la utk kena sakit mata next week..hihihih

QueeN TerataI said...

mmg sgt syok hari jln lengang.. kuar umah lambat pun msh smpt smp opis sblm kaler merah terbit di punch card! hehehehe

siannya nuha sakit mata la plak yer..

Munnafendy said...

sy plak harini tak semena2 tperangkap jem smp dekat 3jam..gila ah...tak pernah mcm ni spnjg bkerja ni tau.


cian nuha..akak pun bersedialah...hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...