Followers Remaja Purba

Monday, February 4, 2013

Lewat dari kebiasaan..


  • Pagi tadi aku lewat..
  • Takdelah kelam-kabut tapi stress + penat hadap jalam sesak bertemankan 'cik putih'..
  • Dari traffic light kat rumah ---> sesak..
  • Sebelum sampai tol Setia Alam sesak ---> ibubapa nak hantar anak-anak ke Sekolah Antarabangsa sebelum tol tu..
  • Masuk NKVE ---> kenderaan banyak..
  • Sampai tol Subang ---> Nak nangis rasanya.. sesak teruk..
  • Lepas susur Subang ---> sangkut pulak kat Federal.. ni dah jadi biasa..
  • Akhirnya.. selamat tiba di pejabat..
  • Rasa pagi ni aku menangis dalam hati akibat kelewatan tersebut..


psstt: Kesimpulannya.. sila bangun awal.. kalau dah sedar.. jangan sambung tidur balik..---> lewat.. gara-gara dak Nuha meragam malam tadi.. dan aku keletihan tak cukup rehat..



15 comments:

Anum said...

jalan semakin sesak skrg
anum memang hari2 kuar awal

❤Kamsiah❤ said...

kesesakan dimana2...ramai warga kota 'sakit jiwa' dek kesesakan yg tak pernah surut..

Ena's Palace said...

kesiannye..
ada kena panggil ngn boss tak tadi? hehehe
nape tak amik cuti jer...

:: Mrs.Eady :: said...

same la jem kat siniiii......pfttt..

faraherda.razalan said...

Seminggu sblm ry mmg hectic la seme jln...

the malay male said...

naik moto..hehe

Hidayah said...

haha...betul la...kesimpulannya bila dah bangun *terbangun tak payah tido balik..tapi nak buat cemana kan..bila kita nih dah letih sangat.. otak mula la fikir.. *sempat la tido lima belas minit * sempat sampai jln tak jammed * sempat la sgt sudahnya...

*kita pun lambat lima minit...
isk..isk...

lima minit jer..lima minit jer..

*kalau la diri ini tak gatal gatal nak sambung tidur kejaaaaap je lima belas minit pun jadik lah pagi tadi...

mungkin tak lewat hari nih kan..

:)

--> tumpang lepas geram hehe..

QueeN TerataI said...

nasiblah Queen dah tak drive ke pejabat skrg ni.. kalau drive dlm keadaan jalan sesak dengan perut yg besar ni.. aduyaii mmg stress la.. hari2 kena tempuh jem kat NKVE tu.. bosan...

makchaq said...

Kalau dah jaga sambung tidur balik memang tu la akibatnya.....

Tapi relaks la.. sekali sekala...

Munnafendy said...

hari ni buat pertama kalinya dlm tahun 2013, pagi ni punch card sy itam...selalu hari2 merah...heheehehehehehehhe

diana said...

memang kalau anak meragam malam .nak bangun pagi rasa letih badan..

Kesuma Angsana said...

biasalh bila dh bergelar ibu. tapi ari ni mmg jammed giler

Awan Nina said...

dulu masa kerja pun selalu lewat. nanti dah ada anak cemanalah yee. alamak!

azieazah said...

Alarm kat hp tu set snooze. hehehe dia akan bunyik banyak kali kalu terlelap kali pertama.

Mimi Azirah said...

meriahnye

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...