Followers Remaja Purba

Monday, December 20, 2010

Urusan di Klinik Surgeri, PPUM

Pagi:
Nasib baik anak-anak tak meragam walaupun masing-masing keletihan tak cukup rehat, pagi-pagi dah kena bangun. Hari ni nak bawa ammar untuk rawatan susulan di Klinik Surgeri, PPUM.

Di PPUM:
Doctor Margaret nasihatkan jari tangan ammar perlu selalu diurut agar jari tangan ammar tak bengkok sebab Doc. tak nak buat operation lagi. Mengikut kata doc. jari tangan ammar ok dah ada perubahan cuma perlu tumpukan pada jari kelingking dia. Selain dari itu, ok takde masalah.

Manakala dengan Lily, sepatutnya ada sesi rawatan pukul 11 am tapi bila dah jumpa sekali dengan Doc. Margaret, appointment untuk ammar ditunda ke tahun depan. Bagi aku, lega sikit sebab aku sendiri dah rasa macam diawang-awangan.


Nota:
Next appointment will be on 20 June 2011 at Surgery Clinic, PPUM and dengan Lily pada 18 Januari 2011.

(sekian, berita ringkas untuk hari ini)

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...