Followers Remaja Purba

Wednesday, June 9, 2010

Klinik ENT, PPUM

08 JUN 2010 (Selasa)

Petang:
Hubby temankan aku ke Klinik ENT, PPUM,kakak Irah pun turut serta.


Di PPUM:
Memo kat papan kenyataan tu “kalau masa menunggu lebih dari sejam maklumkan pada kaunter.” Aku tunggu lebih sejam masa tu.

Akhirnya:
Doctor yang sama uruskan kes tangan ammar masa kat kecemasan dulu - detail check. Doc. decide buat xray dan perlu buat sebelum next appointment. Doctor cadangkan buat operation tapi semuanya bergantung pada hasil xray dan temujanji lagi 6 bulan dari sekarang.

Next appointment will be on 14 DECEMBER 2010.


21 JUN 2010 (Isnin) ni, aku nak bawak ke Klinik Surgeri temujanji dengan doc. Margaret pula.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...