Followers Remaja Purba

Wednesday, May 19, 2010

berita ringkas + rumusan = ?

Malasnya nak update blog.

Baru-baru ni kakak Irah dan Ammar baru baik dari demam panas sampaikan kakak Irah dapat mc 2 hari doc bagi.

Dalam pada tu anak pengasuh masuk hospital kena operate sebab patah tulang bahu gara-gara accident.

Semalam pula aku exam di Serdang, aku yakin boleh lulus tapi tak naklah over confident taku frust lagi.

Kisah lain: hubby dah mula round Malaysia dengan '143' dia. Ammar dah rasmikan baru-baru ni. Status terkini aku - weekend wife.

Itu je nak cerita.
Malas tahap ultraman, batman, spiderman, kluangman, kubungman dah ni.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...