Followers Remaja Purba

Monday, November 9, 2009

Psss... Nak tau cerita tak?

(emel: Tue 27/10/2009 8:18 AM)

Pagi tu aku dapat emel mengenai cerita ni.

Salam…
Korang..
Nak tau cerita tak?
Tergempar nie…
Walaupun lom dapat persetujuan daripada tuan punya badan..akk still nak cerita jugak…..
Cenggini….
si A to Z…
Korang kenalkan,…hehehe..
Dia nie..cuti…hari tuh kata cuti smpai selasa jer..tapi dia kata nak sambung cuti…
Korang tau ke sebab hape…
Hehehehe…sajer wat suspenderrr…

Cam nie….
Walaweiii…..gempaq nie…
Di Isytiharkan…dengan rasmi nyer….dak A to Z tuh…..
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Dia amik baby angkat…..
So cuti tuh untuk proses dokumen bagai2 arr…
Dia hepi sesangat walaupun bukan ank sendiri…
Bukan dia jew…I pulak yang ter’over’ x-cited….hehehe…

Dia tak bagi I heboh2…tapi I rasa I nak share ngan korang sebab selama nie…
bile kiter bergembira dapat baby dia pun tumpang hepi sekaki kan…
so I rasa kiter leh share kehepian dia tuh bersama….

So ini tau2 kiter je lah ekk….jangan heboh2 kat orng lain ekkk….sebab I bagitau u all nie tanpa persetujuan dia……kiter doakan yang terbaik untuk dia….

I rasa nak beli something kat dia…
ada sesape nak join share beli hadiah ke?
Kalau ada bagitau I ekkk…..

***************************

hurm… nih antara respond yg diterima…

I pn truja & tmpng eppy gaks….
Ye arrr….
Klau ade cdngn nk bwt collection…I pn nk joint skali…..
k.L pn dh msk opis……..

***************************

Yup betul tu…
Klu antara kite ada yg ngandung n bersalin dia ikut join g melawat…
Klu ada anak yg sakit @ kite sakit dia ikut melawat…
I pun rasa teruja… mesti best kan…

I ikut je… asalkn semua org happy…
Nih baru dgr cite belum g tgk bb tu lg…

Agak2 bile kite leh melawat bb tu pulak ek…
Mklumler selama nih aty dok tgk bb kite… mesti dia lg teruja dari kite kan kan kan….

***************************

Ada lagi komen2 tapi aku dah terdelete pula. Anyway, aku and the geng memang teruja pasal cerita ni.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...