Followers Remaja Purba

Friday, August 7, 2009

Semalam dan Hari ini

07 OGOS 2009 (Jumaat)

Malam tadi:
Dapat call dari pakcu - makcu dah selamat bersalin, dapat baby boy. Alhamdulillah, kali ni bersalin kat Hospital Kajang, tak sempat nak tanya lebih-lebih, aku jadi tak sabar nak pergi tengok adik sepupu baruku itu. Lagipun diorang belum tahu keadaan ammar macam mana, jadi kalau takde apa-apa aral melintang, weekend ni aku cadang nak pergi rumah pakcu.


Hari ini:
Dah 2 hari aku tak cukup rehat, tak lena tidur, ammar dah mula batuk-batuk dan biasanya lepas tu menangis dan muntah, nak pulak aku pun sama dah mula datang tanda-tanda nak demam, batuk dah 2 hari, sakit tekak dibuatnya, nampaknya makin tipislah untuk ammar kena operate Selasa ni.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...