Followers Remaja Purba

Thursday, June 25, 2009

Terserempak banyak kali dah

25 JUN 2009 (Khamis)


Lunch, keluar pergi beli barang, dalam perjalanan balik ke tempat kerja kami terserempak dengan trima kaseyyy Dato’ David Arumugam. Ironinya, k.GJa lah, sebab ni kali ketiga diulang kali ketiga terserempak.

Ini gambar masa kat Nobita (Giant) 29 Oktober 2007, Sue Azim, k.Yanz, masa ni aku baru habis pantang, k.Yanz lak yg buncit, tapi tak best sebab gambar aku k.Yanz ambil dia kasi gegar lak.

Ini pula kat depan RHB, P.J, tapi gambar k.Gja takde (02 November 2007 – Sue Azim camera womannya)

Gambar hari ni takde bezanya cuma nak cerita dah beberapa kali terserempak.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...