Followers Remaja Purba

Sunday, July 7, 2013

Kena serang lagi blog aku..??


  • Dulu dah kena sekali kat SINI..
  • Kali ni nampaknya berulang lagi.. tapi yang pasti dia ni buat orang geram dengan keletahnya..


 

 
Dak Adik berusaha memakaikan 'kepala BEE' tu kat dak Nuha..
Kucing tu setia menemani dak Nuha..
Buatlah apa saje.. diam merelakan..





psstt: Rambang mata nak pilih gambar mana yang nak dimasukkan kat blog..




12 comments:

Unknown said...

hehehe..mesti dia jadi busy bee haritu kann..

asyifamustaffa said...

dlu bee pndai ddk dah...skrng bee ni lgi lasak la kan...hehe...

Unknown said...

chomel

Uji Rafizan Hussein said...

Comeynya budak lebah tu!

Dzureen Darwis said...

Cool lah baju BEE tu hehe

Pha Is said...

bee menyerang lagi.. hehehe..

azieazah said...

Gambar anak-anak, bila bila boh pun takapa. Sebagai kenangan, masuk jer semua sekali. hehehe cute!

eMMe said...

alalalalaa.. baju lebah la...cute... kalo kene geget lebah, tak de bisa pun... rase best je, hehehehe...

OKje said...

Budak kecik memang kena buli je ngan abang hehe

duniaanita74.blogspot.com said...

geram betul lah si tembam ne...makin hari makin comel...

amirah said...

eeee comelnya la dak nuha ni...

Tedi {interpretZZ} said...

Ingat kena serang apa la tadi ni...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...