Followers Remaja Purba

Thursday, July 4, 2013

Sebab si dia aku tak online..



  • Semalam ada jamuan meraikan bos lama dan baru kat office aku..
  • Chef hubby delivery kan ayam masak merah + dak Nuha sekali..
  • Setengah hari dak Nuha bersama aku di office..
  • Dipeluk.. digomol..
  • Buatlah apa saje.. sikitpun dia tak kisah.. janji apa yang dia tengah pegang, janganlah diusik diambil..
  • Confirm keluar suara pitching lari dia tu..

Sanggup taknak tidur walaupun jalan dah terhuyung-hayang keletihan..



psstt: Sebab si kecik nilah aku tak online semalam..




19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

Namee Roslan said...

homeynya dak nuhaa :D geram tgk.

duniafana said...

haha mesti high pitch ni

Acik Erna said...

kalau acik jumpa pun ni..tak jadi kerja acik dok gomoi budak comel ni

Ema Johari said...

geram nak cubit pipi tu..

Nurfaezah Abdullah said...

pasne rajin ikut mommy g opis hehehe

Knor said...

lama tak singgah sini..sampai dah besar dah baby tu..

mmg budak mana nak tidur...dia tgh seronok menikmati alamnya..he~

QueeN TerataI said...

x buat keja la mama smlm yer

faraherda.razalan said...

Alahai dak comel. Tak nak tido sbb suke sgtlah tu. Hepi tgk org ramai. Dpt lak kua umah kan? Heheheheh...

cikceriacorner said...

comelnye nuha..kat opis sy pon ada wat mkn2 arini..heheh

kesoma rai said...

waaa..bestnya kak..boleh bawak dak nuha gi opis..

dear xila said...

omenye dia hehehe nk picit ;p

anitadiana said...

kenapa tak panggil kak ita..nak comol budak comel ne..

Kakzakie said...

Seronoklah kawan-kawan Ai dapat gomol Nuha. Ini yg kakak jeles ni..

Tedi said...

okla leh bawak pi ofis :)

eMMe said...

Nuha buli mama yea.. hehehe.. frust kan kalo tak pat online, walaupun sehari, sabar je la dgn karenah anak, kene beli 1 lagi la tuuu...hehehe...

Daddy Ziyyad said...

Stended budak budak tu...tahan mata walaupun dah ngantuk gile...hahaha.


boni kacak said...

apa lagi. marahlah dia cukup2.hahaha

Tinta Lana said...

Selamat suara lari cuma time org amik brg yg dia pegang.

Kalau tiap kali org dukung, nuha duk high pitching, huuu, apa pn tak jalan kan kak,hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...