Followers Remaja Purba

Tuesday, July 16, 2013

Intai-intai Menu Ramadhan kali ni..



  • Buat yang bertanya.. hubby meniaga apa di PARAM..?
  • Hubby meniaga lauk pauk dan juga air..
  • Member hubby jual buah dan juga kuih-muih..
  • Walau tak sehebat mana tapi syukur dengan sokongan ramai Alhamdulillah masih mampu menarik pelanggan untuk membeli.. 
 


dak Kakak yang keletihan..
psstt: Ni kalau babah dia tak meniaga, banyak duit perlu dikeluarkan.. rambang mata dia.. kihkihkih..



Inilah dia my chef hubby..
psstt: hubby bukan seorang chef tapi lebih pandai masak dari mak budak ---> akuler tu.. hikhikhik..
psstt lagi: Pada yang pernah datang ke rumah pasti dah tau rasa air tangan chef hubby..






last psstt: Balik kerja nanti nak intai menu apa yang masih ada..



27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2 sedapnya

Asyifa Mustaffa said...

waaa...raya ni masyuk la yek...alhamdulillah....:)

JunAina said...

Bertuah le badan...:)

Akak ni balik bersilat kat dapo kadang2 tu beli ja sorg sebungkus.

ummuaidan said...

bestnya kan bila hubby pandai dan rajin masak nie..kalau pandai sajer tak rajin tak best jgk..hehe

NM03 said...

ye le... bertuah badan

Kancil 8349 said...

semoga rezeki bertambah

Munnafendy said...

amboiiii bestnya hubby pandai masakkkkkkk :D

amirah said...

yg lauk2 tu semua hubby ai ke yg masak? waa...kagum

QueeN TerataI said...

seb baik jauh kalau dekat boleh beli je ngan mr. hubby akak ni... ;)

faraherda.razalan said...

Untungnya awak. Berehat je sepanjang bulan pose ni. Klulah sy mcm awak...arghhh~ Hehehehehe...sambal ikan tu, menarik perhatian betul.

the malay male said...

byklah duit raya tahun ni :-)

:: Mrs.Eady :: said...

meniaga kat mane??

Kesuma Angsana said...

wah mmg masyuk lah ni !

Zuan said...

semoga murah rezeki bulan ramadhan ni ^^

Kakzakie said...

Memang goyang kaki betullah Ai bulan ramadhan ini ye. Ambil aje apa yg dimasak en chef itu...

Kalau dekat nak kakak merasa.

Cida de' Nuanza said...

bertuahnya en suami pandai masak.. order je..hihi

paridah said...

assalam...rezeki ramadan melimpah..

diana said...

untung la somi pandi masak..boleh jual lagi tu...

Tedi said...

dak kakak kena beli jugak... x kira.. hehehe

Bitt (double IS) said...

kamu sangat beruntung :)

boni kacak said...

saya pernah berniaga bazaar ramadhan. memang best tau sebenarnya. dapat income sampingan lepas tu kepuasan bila melayan pelanggan :)

anitadiana said...

alhamdulilah rezeki di bulan ramadhan...memang sedap pun..bila nak bawa opis ne...

hainom OKje said...

Untung dapat suami pandai masak ni...kita boleh relax hehe

Kella said...

wahh.. untuknya ada cheff hubby... =D

salam perkenalan.. =)

Tinta Lana said...

Kak..bulan ramadhan ni bulan rezeki kan.. insyaAllah, setiap org ada bahagiannya.. :)

Untuk suami n akak skeluarga, saya doakan murah rezeki hendaknya.. :)

Khai♥Rin : anies said...

best nyer dpt berniaga kt param...

Izan Ishak said...

syoknya bile en suami pandai masak. boleh tambah pendapatan pulak bulan ramadhan ni kan...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...