Followers Remaja Purba

Friday, July 5, 2013

Jom kita bersenam..




Aktiviti wajib bila bersantai kat taman TDBi..


Langkah demi langkah..

yeah.. Berjaya akhirnya dak Nuha menawan 'puncak' permainan ni..
 




psstt: Tiap kali bersantai di taman TDBi, camera tak pernah tinggal.. memula macam segan tapi anak-anak TDBi bagi kerjasama baik bila aku amik gambar dorang..

last psstt: Ntah bila aku nak update dalam blog TDBi yang lama terbiar sepi tu..



14 comments:

Teena Tna said...

Ni mesti dia sgtt sihat sbb rajin bersenam

Tedi said...

Tdbi tu apa kak? Mn ain sorang2 je dak Nuha ni. :-)

the malay male said...

budak2 mmg seronok klu bab main ni :-)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

Tinta Lana said...

Salam.

Esok2, dah besar ank2, camna reaksi diorg tgk gmbr msa kecik2 ni..

Saya time kecik, tak bnyk sgt gmbr,huhu

Kakzakie said...

Heee... ligat betul Nuha ni. Kuat semangat dia kan:)

kesoma rai said...

geramnya tengok dak nuha

faraherda.razalan said...

Tgklah muke die tu. Tinggi betul smgtnya.

amirah said...

hehehe...comelnya nuha panjat cenggini

Nurfaezah Abdullah said...

fae thot baby boy dari belakang. rupanya baby nuna hehe

Dzureen Darwis said...

Comelnya dia :) bagus lah aktif kecik2 ni

ummiross said...

comel je gambar nak melangkah tangga tu, akhirnya berjaya juga.

Asyifa Mustaffa said...

bdak bam bam kuat bersenam...!

hainom OKje said...

Sekarang ni dah jarang gi taman permainan ...dulu masa anak kecik bolek kata tiap petang!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...