Followers Remaja Purba

Wednesday, July 31, 2013

Cencaluk dan Gula Melaka ke rumah Makchaq



  • Cuti Nuzul Al-Quran Jumaat lepas baru aku berkesempatan untuk hantar barang tersebut ke rumah Makchaq..
  • Memandangkan hubby agak sibuk, itu yang tersimpan lama kat rumah..
  • Kat rumah Makchaq.. macam biasalah.. yang bongsu jadi perhatian utama.. Nafisah dan dak Nuha..

Bukan senang nak tengok dak Nuha senyum..
 

Bersama abang @ uncle? Amir..

Bersama Pakchaq..
Eh! Baru perasan.. habis belek gambar yang ada.. macam mana gambar Makchaq boleh takde..



Dak Nuha bersama kak Nafisah..



 
 
DAN..

Ole-ole dari Makchaq..
Makchaq cakap sama macam Makchaq bagi kat Kakcik..
Terima kasih Makchaq.. moga murah rezeki Machaq..





psstt: Dalam diam kucing Machaq kena spray dengan dak Adik.. sadis sungguh..

last psstt: Baru berkesempatan nak update gara-gara teruja dengan PUDING dan POPIA..






21 comments:

Anum said...

assalamualaikum
happynya

pena rozie said...

Serius jer muka....

Kakzakie Purvit said...

Nuha ni boleh main bersungguh dgn Nafisah walau baru berjumpa. Kena jaga betul-betul Nuha ni ai - jenis tak takut org:) Dahlah comel kalau shopping kena masuk trolley.

JunAina said...

Rezeki bulan puasa, dapat ole-ole Bandung eh?

asyifamustaffa said...

Suka ler nuha ada orng dok melayan...
Pssstttt....da try popia tu smlm...tp ganti dgn hotdog...hehe...gambar x dak..! X dan nak posing...si baby ngamuk...!

Zul fattah said...

suka dpat jumpa saudara.. sy tunggu abg2 dan kakak2 blik kg dlu r baru dpt jumpa.

Umm AA said...

Siannyer kucing makchap.dak adik nakal sungguh..:)

Kamsiah yusoff said...

pipi Nuha tu makin lama makin tembam..mamanya bg makan ibu roti ke apa hehe

Unknown said...

comeinya nuha..tembam!!

seronoknya dapat ole2..:)

amirah said...

memang seriusss je muka dak nuha ni...huhu

kesoma rai said...

comelnya dak nuha pakai baju bee!!

kucing tu kena spray ngan apa kak? hahaha..kesian kucing..

sekadar satu coretan said...

Rezekikann. ..dpt mcm2 hadiah dr makchaq...

wakgelas said...

wahh ole ole bandung tuu.,ehHHee

Unknown said...

suka nuha dpt main2...

Aziela said...

Kucing kena spray..? Wah...mesti mencicit dia lari.

Dr K said...

wife saya pernah jumpa makchaq kat putrajaya...hantar macaron..ekekekeke...Cencalok? Lamaaaaaaa tak makan..

boni kacak said...

leka dia main mainan tu ye.hehehe

Tinta Lana said...

Salam.

Sungguh2 baby bee main ngan nafisah ea ^_^

Akak, sesuai sgt baju kuning itam ngan nuha kak ^^

Lelaki said...

kemain seronok lagi.

Puan Kutu said...

sadisnya kucing mak chaq kena spray.hehe

Puan Kutu said...

sadisnya kucing mak chaq kena spray.hehe

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...