Followers Remaja Purba

Tuesday, July 23, 2013

Happy Birthday gs40Belalang


  • 23 Julai 2013 bersamaan 14 Ramadhan 1434..
  • Selamat Hari Lahir my Chef Hubby a.k.a gs40Belalang..
  • Beliau bukanlah seorang chef tapi dianugerahkan kepandaian memasak melebihi aku yang remaja purba ni..
  • Moga my Chef Hubby dikurniakan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian dan dimurahkan rezeki serta pentingkan dulu family kecik ni sebelum orang lain..
  • Bukan senang nak senang.. dan bukan susah nak susah..



psstt: Tarikh yang sama turut dikongsi oleh atok sedara.. satu kebetulan yang amat bermakna..


15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy B'day

❤Kamsiah❤ said...

mintak dia sediakan menu istimewa utk isterinya hehe

pena rozie said...

Eppy birthday.....

Asyifa Mustaffa said...

hepy besday to ur chef..hehe...moga pnjang umur dan dimurahkan rezeki...

QueeN TerataI said...

happy birthday...

Rozita said...

amin.. selamat hari lahir..

.:fyzz:. said...

hapy bzday to ur hubs

iye terer mask..best kan..hubs sya pun suka masak..:)

Munnafendy said...

hepi bsday mr hubby!

ummuaidan said...

hepi besday 2yr chefhubby...semoga terus menghasilkan masakan2 yg mabeles..:)

Kakzakie said...

Happy birthday en chef. Moga terus diberkati dgn kebahagiaan disamping keluarga tersayang..

Resepi apa petang ini hihi...

Hidayah said...

kat mana celebrate tu nanti.........?
ke makan istimewa buka nanti..?

:)

faraherda.razalan said...

Happy bday to ur chef hubby! Chef cinta hati! Heheheheh! Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Kesuma Angsana said...

selamat hari lahir tuk en hubby yer !

Tinta Lana said...

GS40Belalang? apakah? hehehe. Apa maksud nama glamor tu kak ai, unik,hehehe

#kak.. yg result header prcma tu, urutan nama tu takda pa kak,hehe. Saya buat tak ikut turutan.. :) apapun, saya tunggu akk bagi details, saya baru siap satu je,huhu

hainom OKje said...

Hepy Bezday Belalang hehe....Untung ada lelaki pandai masak ni!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...