Followers Remaja Purba

Saturday, August 6, 2011

Percubaan testing 1 2 3

Disebabkan perasaan membuak-buak nak on9, aku pun try cuba test dilokasi paling strategic dalam rumah ---> atas katil..


DAN..














Aku rasa orang hijau masih belum larat nak panjat Bukit Kapar yang dah diratakan ni sebab tu masih belum ada line yang sempurna kat dalam rumah aku.. Nak on9 kat luar tak dapat nak berlama-lama, kat mana pulak aku nak cucuk lubang bateri dia.. Itu yang buat aku hilang konsentrasi time nak blogwalking..

Nak kata bosan sape tak bosan kan tapi penyudahnya sabarlah.. Entah tahun bila orang hijau ni nak sampai kat dalam rumah aku ni agaknya..




psstt: Penyudahnya la ni aku berada di pondok sambil on9 sedangkan orang lain masih dalam rumah..



Nota Kenit: Orang hijau <--- MAXIS

31 comments:

Kancil 8349 said...

kesiannya...mengapa ndak mahu guna orang biru...hehehe

aizamia3 said...

Kancil 8349:
kat area rumah ni line streamyx je yang ok.. BB langsung tak boleh.. ;)

lagipun ai tak suka color BIRU.. hikhikhik...

kakcik said...

Kakcik sedang online dari dapur rumah kakcik sementara semua hero Malaya dalam rumah ini sedang melayan mimpi!

Dah lebih sebulan - baru dua tiga hari ni streamyx ok semula.

Gen2Merah said...

ehehe.. ingatkan orang Hijau tu Hulk tadi.. ehehe.. samalah kat tempat saya.. orang Biru ni pun lembab sngat nak buat keja.. bikin hilang konsentrasi kita nak on9.. huhuhu

Munna said...

akak ddk kt mana smpai line BB langsung x boleh =.=*

xpun akak pkai la unifi hehe

Qaseh dalia adelia said...

owh napa tak amek warna kuning tu .. kan org kuning ada dimana2 hehek

sicomot-comel said...

aiza !!!!!!!

rindu ko...
huhu..

slmt berpuasa yang... :)

kepade maxis yg kne jadik menatang ijau?hoho

.m y z. said...

waww semangat blogging yang sangat tinggi! :D

hanez said...

salam, line ni ikut lokasi juga kan..

Eera Shera said...

alahai susahnya nak beronline ek kak..

sy lg la...nak online je p mcd..nasib mcd dekat..haha

Farah Shamsudin said...

ouchh.. tak lama lagi adalah tuu.. sabar ye..

Niena Pengembara Ilahi said...

lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

ady said...

sabar jelah..mungkin tunggu raya kot baru orang ijau tu dtg umah hehe

MamaEma said...

usaha tangga kejayaan...hehehe

punylaha bersemangat nak online..

Mommy Fara said...

Dah agak org hijau tu maxis. Hehehehe.

sahromnasrudin said...

bukit kapar??

itu kampong mak saya..uma mak saya kat citu..area jalan hampa... awak kat ne??

aizamia3 said...

kakcik:
kalau kat rumah mesti nak kena on9 kat luar rumah baru dapat on9 dengan jayanya..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
Nak tukar yang lain pun sama je kat sini.. nak tukar ke streamy belum ada keperluan lagi..

aizamia3 said...

Munna:
tengah antara Meru dan Kapar.. kawasan kampung..

aizamia3 said...

Qaseh dalia adelia:
kihkihkih.. takleh bayangkan orang kuning tu ikut ke mana saje ku pergi.. ;)

aizamia3 said...

SCC:
rindu.. rindu-serindu-rindunya..


selamat berpuasa gak ye yang.. ;)

aizamia3 said...

.m y z.:
masa tu anak2 tidur tu yang amik peluang.. ;)




hanez:
wsalam..
yup.. tengok pada lokasi jugak.. ni nasib baik dapat layan depan rumah..

aizamia3 said...

Eera Shera:
ada masa senang kat depan rumah ni, tapi kalau time tak senang tu time dak adik meragam atau babah dorang jeling2 akak.. hahaha...

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
insyaAllah.. kena sabar menunggu jelah..




Niena Pengembara Ilahi:
takpe faham..

setakat ni alhamdulillah sihat..

selamat menyambut puasa gak..

aizamia3 said...

ady:
lambat lagi ni orang hijau nak menetap kat sini..



MamaEma:
line tengah clear tu yang beron9 kejap.. kihkihkih...

aizamia3 said...

Mommy Fara:
hahaha... gelaran baru dia..

aizamia3 said...

sahromnasrudin:
Saya kat Taman Desa Baiduri, Taman perumahan baru lepas masjid At-Taqwa - jalan yang menghala ke arah pekan Kapar..

PinKy MoMMa said...

igtkan ada org kuning yg dempol tu jer hehehe..org hijau pun ada gak ye ;p

sabar lalink..line tenet kadang2 mmg menguji kesabaran skit hehe

azam said...

roger²....hehehe

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
nasib baik takde contoh orang hijau.. kalau tak camne lak agaknye ropa dia kan.. ;)

aizamia3 said...

azam:
brita terima.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...