Followers Remaja Purba

Tuesday, August 16, 2011

Kali Pertama Layan WiFi

Alhamdulillah tadi selamat berbuka di rumah k.Hema.. Riuh-rendah dengan suara anak-anak kami..

La ni buat pertama kalinya aku on9 menggunakan WiFi atok aku.. kihkihkih.. Biasa aku guna orang hijau aku je.. Alah.. ini pun sebab atok and the geng lepak kat pondok tempat aku selalu bertapa dengan orang hijau aku tu..

Sekarang jari tangan dan mata aku dah jadi tamak.. blog nak layan.. muka buku nak tengok.. nak upload gambar.. mana satu nak buat ni..

Nak kata fokus sangat pun takdelah jugak sebab selain aku ada lagi 2 lappy kat depan aku ni.. Memasing dengan cara memasing.. aku tetap dengan coolnya layan blog kesayangan ni ler..


Hubby mana..?
On the way balik dari tempat kerja, awal pagi esok nak pergi Ipoh balik..

Anak-anak pulak..?
Tadi main mercun kat depan rumah atok dorang ni.. la ni kat depan pondok pulak.. Dah dapat keluar rumah puas betul dorang..

Aku..?
Lepas on9 ni nak makanler.. Rasa lapar pulak..




psstt: Esok nak layan novel.. wah.. rambang mata aku.. tak tahu nak baca yang mana satu dulu..

21 comments:

アヌムちゃん said...

wifi atok tu ape.wifi org hijau tu ape.lampi kejap.heheee

aizamia3 said...

wifi atok - streamyx..
orang hijau - maxis..
kihkihkih..

gedek! said...

wifi tu macam nyawa, kan?

Gen2Merah said...

orang biru- celcom yang lembab .. dah masuk seminggu kami menderita line macam ni.. huhu
mesti seronok acces intenet guna wifi yang laju tu kan.

abghani said...

aku masi pakai wayar lagi

Kalamhati said...

waaahh dah ada wifi atok ye kak..hehe

PinKy MoMMa said...

hahahaha sabar je la tertanya tanya gak aper tu wifi atuk? nasib baik ada xplain huhu..

lalinkku smua nak buat ni camner?
super makkk hehehe...
tak nak start novel sbb nanti tak jadi wat keje..aduh penangan kuat ooo

Niena Pengembara Ilahi said...

pening.. apa org hijau tu? ermm

Niena Pengembara Ilahi said...

kalo rendang atok tu tau la hehe

aizamia3 said...

gedek:
betul uncle, kalau takde rasa macam kucing hilang anak..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
1st time dapat guna ni.. biasa guna orang hijau je tapi semalam pondok depan rumah dah diambilalih kuasa oleh atok n d geng..

aizamia3 said...

abghani:
tak kisahlah janji dapat on9 kan.. ;)

aizamia3 said...

Kalamhati:
hikhikhik.. segan gak nak guna sedangkan dah ada orang hijau..

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
kihkihkih.. nasib baik dah bagitau.. ;)

Novel.. ada 4 buah.. tak tahu nak baca mana dulu.. tu tak masuk yang akak depan rumah punya.. rasanya lepas ni kembali ke hobi lamaler.. baca novel.. ;)

aizamia3 said...

Niena Pengembara Ilahi:
jangan pening-pening..

wifi atok - streamyx..
orang hijau - maxis..

anismelon said...

anis pakai dua dua..tp tak suka org hijau..rase rase silap hari bulan anis pun hijau same sebab geram dgn line..weee

aizamia3 said...

anismelon:
hikhikhik.. akak tak suka orang biru sebab aku tak suka color biru..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

orang hijau.. hehehe.. tu wifi line ape ek... confuse jap :)

aizamia3 said...

Taufiq Arifin a.k.a Toimagine:

orang hijau - maxis..
kihkihkih..

Nini Hartini said...

ingatkan wifi atok akak. haha... baru nk pk, advance btul atuk akak. hehehehe...

baru masuk streamyx ke?

aizamia3 said...

Nini Hartini:
akak cuma guna orang hijau je Tini, tang streamyx tu ler atok punye..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...