Followers Remaja Purba

Thursday, August 11, 2011

Kedai Gambar Pekan Kapar

Alhamdulillah lengkap sudah permohonan dak adik untuk masuk ke Tadika.. Patutnya siang tadi ambil gambar dak adik tapi atuknya ada hal, maka lepas berbuka tadi aku bertemankan k.Hema bawa dak adik ke kedai gambar.. Sesi Photography..

Pagi esok ditemani k.Lela sebelah rumah, aku akan hantar borang permohonan tersebut ke Tadika berkenaan. Selain dak adik, ada 3 orang lain kat TDBi ni yang sebaya akan bersekolah sama dengan dak adik..


Borang dah isi..?
Belum lagi.. tunggu dah tenang kejap lagi baru aku isi.. La ni aku nak cuci mata hadap lappy sambil mendongak ke langit..




psstt: Minggu ni hanya 2 hari aku kerja.. Selasa dan Rabu..

26 comments:

Syazwan Che Deraman said...

dak adik?..
adik ke?

wahh..2 hari je kerja..best gilaa..

abghani said...

salam ramadan 2u

Nini Hartini said...

adik x masuk pasti ke kak?..hehe...

bujal X said...

akak duk kapar kah?

MamaEma said...

kenapa lewat sangat masuk tadika?

Anum said...

bestnya keja 2 hari je

Edy Zaidi said...

rindu lak zaman tadika..hehe

Mommy Fara said...

Dak adik dah mintak beg sekolah baru tak?

ariana's said...

Nak masuk tadika ye? skrg senang..ambik gambar boleh terus siap..x mcm dulu..kena tunggu :)

gedek! said...

upload la gambar adik tu...

mesti comel

NM02 said...

kite pun nak tgk borang syasya nnt

アヌム ちゃん said...

mesti excited nak masuk tadika tu.huhu

aizamia3 said...

Syazwan Che Deraman:
a'ah dak adik tu anak akak yang no. 2...

aizamia3 said...

abghani:
moga ramadhan membawa ke arah kegembiraan..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
:(
kali ni tak.. takde transport.. huhuhu...

aizamia3 said...

bujal X:
bukit kapar..

aizamia3 said...

MamaEma:
takdelah lewat sangat sebenarnya.. masih awal..

aizamia3 said...

Anum:
memang best tapi lepas tu keje berlambak..

aizamia3 said...

Edy Zaidi:
seronok.. masa tu tak hengat apa.. tau nak main je..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
belum lagi.. tunggu hujung tahun ni.. confirm pening..

aizamia3 said...

ariana's:
betul tu kak.. sekarang sekejap je.. instant..

aizamia3 said...

gedek:
cadang nak upload tapi orang hijau selow sangat la ni..

aizamia3 said...

NM02:
tak sabar nak tunggu awal tahun depan..

aizamia3 said...

frometoyou:
anak-anak ok je, yang terlebih risau mak dia.. ;)

PinKy MoMMa said...

alamak abg long tak berurusan lagi nak ke tadika tahun depan..hurmm kena tanya papanyer ni bila nak pegi uruskan ;p

wah wah lalinkku ku keje skit ari je ni :)

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
cepat2 buat dear..
takut tiada kekosongan nanti..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...