Followers Remaja Purba

Saturday, August 13, 2011

Korang patut tengok ni..


Inilah dia my MQA..


Atas permintaan ramai.. inilah gambar dak adik yang terkini.. Masa ni baru lepas amik gambar kat kedai gambar malam semalam untuk digunakan bagi kemasukan ke Tadika.. Memang susah nak ambil gambar dak adik sebenarnya.. Jenis tak suka nak bergambar..



psstt: Dia suruh aku panggil dia 'abang' tapi bila tanya nak adik tak.. geleng kepala tak nak.. ;)

18 comments:

Kalamhati said...

hehe encem!happy sgt dia..=)

Saiazuan said...

agak comel disitu..hee

abghani said...

bijak..bijak.....

Kancil 8349 said...

comelnya...

kata je tak nak...kalau sudah ada tu...dialah yang paling suka

Mommy Fara said...

Alalalalala..cerianya dia! Cute je jari tu bt PEACE!

Nini Hartini said...

hehe... muka gembira nk masuk sekolah lah tu.

ermm... mak nye pun, cepat lah jadikan adik tu abang hehe

aizamia3 said...

KalamHati:
first time bawak dia ke kedai gambar tu.. ;)

aizamia3 said...

Saiazuan:
hehehe... terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

abghani:
amin.. insyaAllah..

aizamia3 said...

Kancil 8349:
terima kasih.. ;)

tapi dia ni memang susah sebenarnya nak bergambar..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
ada ke nak amik gambar untuk borang permohonan masuk Tadika dia nak buat 'peace'..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
ops.. dak adik belum nak lagi baby.. bila akak tanya dia mesti jawab.. adik taknak adik lagi.. adik tak suke.. hikhikhik.. comel je bila dia cakap..

PinKy MoMMa said...

hehehehe dia nak manja manja ngan mamanyer lagi ;)

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
hikhikhik.. manja yang kadang2 buat kite geram..

Nur Hasyimah Mahasan said...

encem la dier...teringat lak my son pun nk kena ambik gambr..nak submit borang tadika gak

aizamia3 said...

Nur Hasyimah Mahasan:
... ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

happy giler beliau amek gambar ye kak :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sukanya diaaa....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...