Followers Remaja Purba

Saturday, September 1, 2012

Menyambut Birthday MQA



Tarikh: 31 OGOS 2012
Masa: 5 petang
Lokasi: Rumah MIL


Sementara menunggu hubby sampai dari Utara, banyak masa untuk bersantai sambil mengemas tak berapa kemas dalam rumah..


Petang..
Lepas memberi ruang perutku ini kat 'open house' jiran TDBi, aku terus gerak ke rumah MIL kat PJ ---> hubby terus ke sana dari Utara.. On the way nak sampai rumah MIL, sempatlah singgah beli kek..


Kek yang dipilih sendiri oleh dak Adik di Secret Recipe Old Town, P.J..
 
Dak Adik yang teruja tengok kek tu..

 Belum sempat back up singer (takde dalam gambar) nyanyi, dak Adik dah tiup lilin tu..
 
Tak sempat nak tahan.. eemmm.. takpelah dik.. bukan selalu dapat peluang tu kan..



psstt: dak Kakak dengan dak Adik tidur kat rumah MIL, sementara aku dengan dak Nuha balik rumah bersama hubby ---> rasa sunyi bila dorang takde..

psstt lagi: 20 September ni pulak birthday dak Kakak pulak.. dia siap pilih nak kek yang macam mana..

last psstt: tengok jam.. tak boleh jadi ni.. aku nak zzzzz dulu.. siang nanti kita jumpa lagi ye..


6 comments:

Eera Shera said...

hepi bday mqa..sdpnye kek tu :)

aizamia3 said...

Eera Shera:
tq tq.. ;)

Kalamhati said...

hepi besday utk MQA..semoga membesar jd anak yg soleh..amin =)

pena rozie said...

Eppy birthday....

pha is said...

wow.. sambut birthday time merdeka..

kay_are said...

amboi.. kecik2 lagi kek secret reipe yang dimintaknye.. tinggi taste budak kecik sekarang ni kan.. huu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...