Followers Remaja Purba

Friday, September 7, 2012

Lena tidur.. maka senanglah nak bangun pagi..



MALAM
sebelum nak tidur..

Bagi dia kenyang dulu sebelum tidurkan..



PAGI
Pukul 5 am dak Nuha dah kejutkan aku ---> time menyusu sebelum aku uruskan dak Kakak dan dak Adik sebelum pergi kerja..

Baru bangun tidur.. 'Selamat Pagi Nuha.. Assalamualaikum..'




psstt: Ada sesiapa nak sponsor toys untuk dak Nuha tak.. hahaha..





16 comments:

yoon da-hyun said...

alat permanan : tommy talking cat :)

kakcik said...

Tengok Nuha mengeliat, rasa nak mengeliat sama. :)

Kakzakie said...

Huui.... tak menahan tengok Nuha ni kan. Kakak rasa nak keluarkan dari gambar. Bestlah siapa yg dapat jumpa hari ahad ini...

Anum said...

syoknya dia tido

:: Mrs.Eady :: said...

tembom!!

the malay male said...

Semangatnya

duniafana said...

comeinya...meh la tgk anak saya dlm n3 trbaru saya

Rai said...

nuha da jadi alarm akak ke..hehehe..

Kesuma Angsana said...

commeynyer nuha!

eLL said...

hai nuha, kang cubit pipi montok tu kanggggg....

ummu said...

Tembamnya NUha
geram tengok
berkat susu ibu ...

Daddy Ziyyad said...

tu pasal ada perumpamaan "sleep like a baby"...:) Mmg best kan tgk rupa baby tido

MamaEma said...

sedapnya tgk dia tidur..

Gen2Merah said...

alalalala Nuhaa.. comell....

azieazah said...

Amboiii nikmatnya hidup diaaaa... Nak kene cubit niii

Kancil 8349 said...

comelnya..

bukan ndak cari...memang mencari cuma..kancil ndak ada masa...melainkan buat entri dan membalas kunjungan rakan..jika ada dalam komen adalah kancil datang singgah...

buat masa nie kancil sibuk...kena bahagikan masa...kalau dah free,..insya Allah kancil akan terjah..:)

apapun terima kasih

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...