Followers Remaja Purba

Thursday, September 20, 2012

Lahirnya dak Kakak..


  • Hari ni genap 8 tahun usia dak Kakak membesar depan mata aku..
  • SELAMAT HARI LAHIR KAKAK..
  • Moga kakak dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian dan sentiasa dilindungi, dirahmati serta diberkatiNYA..

Kenangan menarik semasa mengandungkan dak Kakak..
  • Ketika kandungan berusia 6 bulan aku ligat bermain ping pong ---> masa ni ada game kat office..
  • Bos aku tak bagi mulanya.. tapi berdasarkan syarat yang diberi, takde pulak kata ibu mengandung tak boleh main ---> tu alasan nak main sebenarnya..
  • Akhirnya dapat jugak aku main dan berbaloi sebab menang ---> eleh.. menang sebab orang kesian je tu.. Tak kisahlah janji aku menang..
  • Lepas game, balik rumah.. seluruh badan sakit-sakit.. kena bebel lagi dengan hubby ye ada ---> ni padan muka aku.. gatal sangat nak main..
  • Syukur Alhamdulillah takde apa-apa berlaku sehinggalah dak Kakak selamat menjengah dunia..
Itu hanya sebahagian kecil dari kenangan 8 tahun dulu.. Kenangan yang akan sentiasa terpahat dalam lipatan sejarah hidup aku dan hubby..



psstt: Akan celebrate birthday dak Kakak hujung bulan ni..

20 comments:

LiYa HaNiF :: said...

happy besday kakak... jd anak yg solehah & belajar pandai2 yer...

kay_are said...

selamat ari jadi kat dak kakak =) semoga dipanjang umur dan menjadi anak yang baik.. amin..

IntaNBerliaN said...

happy bzday kakak :-) semoga menjadi anak yg solehah

kakcik said...

Selamat hari lahir kakak. Semoga membesar sebagai anak yang bijak lagi solehah. Amin. :)

Kesuma Angsana said...

hapy birthday kakak, moga jadi anak terbaik didunia & akhirat ye!. x dpt join segmen KA pown, KA ttp dtg jenguk laman support kawan2 yek

Kakzakie said...

Mesti kakak aktif sebab ibu dulu masa kakak dlm kandungan ibu masih boleh main ping-pong. Hebat ibu kakak!!

Happy birthday kakak. Auntie doakan moga segalanya yg terbaik buat kakak.

Anum said...

happy b'day kakak

Asyifa Mustaffa said...

selamat hari lahir kakak...semoga mmbsar mnjadi anak yg solehah.....

makchaq said...

Selamat Hari Lahir Kakak..

Nak kek Secret Recipe ye...bagi makchaq sikit boleh...

ieda said...

happy bday kakak
semoga segala impian dan harapan ibu dan ayah terhadap kakak menjadi kenyataan .. aminnn ;))

faraherda. razalan said...

Happy bday dak kakak. Dak kakak ni mst ade ciri2 sporty kan? Ms preggy main ping pong, cayalah!!

Rai Ourkizuna said...

happy birthday dak kakak.. semoga jadi kakak yang baik dan tolong mama jaga adik2..semoga sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang kakak pilih nanti..

saya tak reti main pingpong!

Munnafendy said...

hebatnya....tgh preg pun main pingpong?? sy skg nk jalan pun dh mcm robot..pdhal perut kecik lg..nebes lebih..hahaha

hepi bday kakak!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy buffday kakak..nnt mesti kakak pandai main ping pong gak ni :))

pha is said...

happy birthday dak kakak.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah..

psst.. bsar nnti dak kakak msti pandai main ping pong.. hehehe

Cik Ummi said...

wahhh.. dak kakak nnt mesti terer main pingpong sbb akk time pregnantkan dia pn nak gak main.. hehehe

hepi bday Kakak ! <3

Ena's Palace said...

salam kenal...sy da follow awk
sila la kunjung ke http://ena7t5.blogspot.com/
tq..

TiranaAduka said...

slamat hari lahir kakak

Kalamhati said...

Happy brthday utk kakak!semoga jadi anak yg solehah..=)

QueeN TerataI said...

dah besar kakak.. pejam celik pejam celik dah 8 tahun.. selamat hari lahir kakak.. semoga jadi kakak yg penyanyang.. dan anak yg solehah..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...