Followers Remaja Purba

Saturday, September 8, 2012

Berusaha untuk mencuba..


Entry yang tiada kaitan baik dak Kakak.. dak Adik mahupun dak Nuha..


Dari pagi tadi aku dok menahan sakit tengkuk ---> kes salah tido ler ni.. Serba tak kena dibuatnya..

Tadi baru lepas edit gambar untuk blog.. sudahnya lain pulak yang aku buat.. Nampaknya nak kena edit bagi cantik marvellous lagi lepas ni.. Konon-konon nak tunjuk pandailer ni..


Hasilnya.. tu yang pucat tak berapa ok kat atas tu.. Nantilah tunggu aku senang aku renovate balik teratak aku ni.. Start malam ni sampailah Isnin petang aku akan sibuk..



psstt: Malam ni ---> nak ikut hubby membeli dan belah..

psstt lagi: Esok ---> Open house teratak aku..

last psst: Isnin ---> Jamuan raya tingkat aku ---> chef hubby akan masakkan..



3 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Phewww..sakit2 tengkuk pun, siap gak seketoi header ^_^ hhehehehe.

Oh..selamat beropen house sok kak ai.. :)

Kalamhati said...

semoga cepat baik tengkuk tu..huhu

waah schedule ujung minggu penuh tu..=)

makchaq said...

La..siannya.. Sakit tengkuk tu memang tak selesa sangat kan...

Dah siap ka untuk esok..kalau sempat makchaq sampai lagi sekali..

Kami makan pulut periuk kera tu tak cicah apa2, makan camtu je.. sedap ...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...