Followers Remaja Purba

Tuesday, September 11, 2012

Open House.. 09092012



  • Terima kasih pada semua yang banyak membantu dari awal hingga selesai open house kami..
  • Terima kasih pada yang sudi hadir memeriahkan suasana..
  • Terima kasih pada chef hubby..
  • Terima kasih.. terima kasih.. terima kasih..


MENU:
Nasi Tomato
Ayam Masak Merah + Jelatah
Kari Kambing
Bihun Sup
Pulut Periuk Kera + Sambal Ikan Bilis
Air dan Buah

SEBELUM..





SEMASA..
Khemah depan rumah tu sebenarnya dari jiran block depan rumah, buat open house malam sebelumnya, dan tengahari tu hubby dan jiran beramai-ramai angkat pindahkan ke rumah aku.. terima kasih banyak-banyak..

anak KakcikSeroja..
pemalu dan cemburu bila kata nak amik dak Nuha bawak balik rumah..

anak member hubby..
Nampak pemalu tapi cukup sporting bila bergambar.. Lego tu dia yang buat dan hasilnya aku paksa dia bergambar.. chubby kan..


SELEPAS..
Selesai sudah..
Betul-betul habis mengemas ---> malam tadi.. disebabkan beberapa peralatan di atas diperlukan untuk hidangan utama kat office aku pulak.. yang ni akan diupdate kemudian..




psstt: Sebenarnya entry ni lagi panjang.. tapi disebabkan aku terdelete, maka kena buat semula.. sedihnya..


psstt lagi: Korang jugak boleh layan gambar kat sini:
---> kakcikseroja (gembira + teruja dapat jumpa kakcik, yang sebelum ni hanya di alam maya..)
---> Rai (en. suaminya siap dapat resepi nak buat bihun sup)
---> Makchaq (seronok dapat jumpa lagi.. dak Amir makin sporting, Nafisah masih malu-malu.. tak amik pun gambar, dok leka berborak..)
---> Queen (dapat jumpa tapi tak bergambar pulak)


last psstt: Ada satu entry saling berkaitan.. nanti aku share kat sini..




14 comments:

Anum said...

wah sedap ni

:: Mrs.Eady :: said...

rumah baru?cat baru?jap jap..lap mata!

Munnafendy said...

pulut periuk kera!!! ala ruginya tak dtg!!!! teringin sgt... :(

kinna said...

sama la menu kita! sori sesangat takleh pegi tau..kitorg flat abes.

kakcik said...

Hahaha... BS tu malu2 kucing tu! :)

Apa2pun terima kasih banyak2 ya. Dah rasa dah mangga masam tu? ;-)

Rai Ourkizuna said...

memang meriah betul taman akak kan.. bergotong royong bekerjasama.. best best..

tengah tunggu encik shujin buat bihun sup pulak..hehehe..

Kesuma Angsana said...

baca N3 pown dah tahu pasti meriah giler kan!

aizamia3 said...

Anum:
Lagi sedap kalau datang.. ;)


:: Mrs.Eady ::
Serba putih kali ni.. ;)
Ada bau cat tak.. kihkihkih..


Munnafendy:
ala ciannya..


Kinna:
takpe akak faham..
akak pun tak dapat pergi rumah Kinna sebab akak outstation masa tu..


Kakcik:
sama2 kakcik..
mangga tu memang masam, tapi bila buat kerabu ok.. sedap.. ;)


Rai:
apa yang penting.. kerjasama.. ;)

faraherda. razalan said...

=(

Rugi x dpt pegi

Kakzakie said...

Tak puaslah baca N3 ini sebab tak ada gambar ramai-ramailah. Kakak nak tengok semua yg datang. Kakak bayangkan tetamu seleranya makan ketupat periuk kera...sedapnya:)

IntaNBerliaN said...

pulut periuk kera?.. camna tu..

Tinta Lana said...

Salam..

Kak..nak nengok gambor Pulut Periuk Kera.. (-_-) hehehhe

makchaq said...

Memang sedap masakan chef Lan, bertambah kami makan..

Pulut periuk kera tu best, Nafisah yg tak pemakan pun makan dua ketul.. Sorry Ai makchaq siap mintak bekal bawak balik...

QueeN TerataI said...

tula x sempat bergambar.. bateri hp dah kong.. dtg pun dah lewat tp nasi tu mmg sedap! errr nsk bgtau la dak nuha tu potostat muka en. hubby akak jela..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...