Followers Remaja Purba

Thursday, September 6, 2012

Open House for Geng Samurai (GS)


Kalau nak ikutkan memang tak terlayan kisah beraya ni.. Kali ni aku bagi laluan pada hubby menepek gambar kat sini..

Lewat petang 5 Syawal akhirnya 5 family dari perak sampai kat rumah.. Ni kira special guest sebab kali pertama Geng Samurai ni datang.. Sebelum ni kitorang jumpa kat Perak je sebab majoriti tinggal kat sana..

Sehingga hampir tengah malam kami berborak panjang.. memang happening masa tu.. Dorang setting time pun sehari selepas kitorang sampai dari kampung.. Bila dah jumpa, ada je bahan dijadikan lawak, serius memang happening.. cuma dorang tak tidur kat rumah je.. Kalau tidur, confirm.. tak muat tu satu hal, tak tidur sepanjang malam dibuatnya..

Takmo cerita panjang, kita layan je sebahagian gambar yang aku curik kat FB GS ni..


Memandangkan geng GS sampai lewat, maka dak Kakak dengan dak Adik mesti didahulukan..
 
 

Menu: Nasi minyak, ayam masak merah, jelatah, sambal ikan bilis, pulut periuk kera, buah dan cocktail..
 
 
 
 


Ada kat dalam rumah, ada kat depan rumah, kat luar rumah pun ada..
 
Masa ni dak Nuha genap 4 bulan..






psstt: Bila nak datang lagi.. best aaarrr.. memang happening and sporting gile..

psstt lagi: Kalau siapa yang perasan, gambar kat dalam entry semalam ada kat dalam entry ni..

last psstt: Nak berjauhan dari dak Nuha pun aku tak berani sebab dia dah pandai meniarap..



13 comments:

Kakzakie said...

Kalau ramai-ramai dtg memang happening tambah lagi kalau family. Betullah kalau tidur kat rumah akak rasa sampai pagi terus bercerita.

Nuha boleh lena tu yg bagus.

IntaNBerliaN said...

best ni kumpul ramai2 camgini :-)

sal ya said...

meriah tu...

kay_are said...

kumpul ramai2 camni memang best.. macam2 cite leh sembang pastu.. tak kire lagi gosip.. memang best!

psst: thanks for the address akak, takde pape insyaAllah sampai.. =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pulut periuk kera..x penah makan..apa rsnya?

GS dtg bawak pedang samurai x hehe

Rai said...

happening sungguh.. buat sekian kalinya saya jeles ngan akak.. haha..

Anum said...

syoknya

QueeN TerataI said...

open house mmg syok.. best dpt jmp ramai org.. cuma letih x letih jela kan... :)

LiYa HaNiF :: said...

1st time dengar pulut periuk kera.. hihi sib baik tk ngidam hehe kalau idak ... huahuahua

Gen2Merah said...

syiok laa... comel plak tgok adik nuha ni

Abil Fikri Ahmad said...

Tgk gambar budak2 tu makan, teringatt saya masa kecik2 dulu...

Kesuma Angsana said...

best2 meriah sungguh

Kancil 8349 said...

meriahnya

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...