Followers Remaja Purba

Monday, September 24, 2012

medey.. medey..



Entry ini tiada gambar..

Alhamdulillah sukaneka sekolah dak Adik berjalan dengan lancar.. Walaupun aku bukan AJK bertugas tapi aku turut serta membantu serba sedikit apa yang boleh dibantu ---> cepat mula cepat habis..

Kumpulan Merah.. dak Adik salah seorang ahlinya, merupakan Juara keseluruhan bagi acara yang disertai dari 4 kumpulan.. Bangga...? Dah tentulah.. ditambah pula dengan kasut yang babah dia baru beli malam semalam sebagai pembakar semangat untuk dak Adik..

Sepanjang aku uruskan dak Adik, hubby kat rumah uruskan dak Nuha ---> buat pertama kali hubby mandikan dak Nuha.. Aku pulak yang cuak risau.. Maklumlah biasanya aku yang buat..

Gathering Glamour Raya 2012 bersama Blogger di rumah Dato' LF pun aku tak dapat join.. Hubby tak cukup rehat, dak Nuha tengah meragam..



psstt: Pagi ni nak bawak dak Nuha ke klinik, 2 hari masih belum sembuh lagi.. Tak lena tidur kami dibuatnya..

psstt lagi: Bukan sengaja tak masuk office tapi keadaan dak Nuha agak membimbangkan aku dan hubby..

last psstt: Kepala tengah semak dengan kerja yang tertangguh sejak minggu lepas..


11 comments:

Anum said...

semoga cepat sembuh

IntaNBerliaN said...

moga nuha cpt2 sembuh...

Kesuma Angsana said...

moga nuha cepat sembuh ye, bila anak2 sakit mmg kita mak2 ni lah cukup risau kan. doakan yg terbaik for u & family ye

ckLah @xiiinam said...

Salam kenal...

Owh, ckLah pun ada anak nama Nuha...Nuha Eiman. Dah 12 ahun umurnya.

Kakzakie said...

Baiklah jaga sampai Nuha betul-betul sembuh dulu. Kakak doa dari jauh..

YanaUjang said...

sy pn sanggup amek unpaid leave bila ank demam..nk pi keje pn ssh hati..lega sgt bila dpt jg ank kan? =)

Daddy Ziyyad said...

Nuha kena demam teruk ke? moga cepat sembuh ya

QueeN TerataI said...

babykan.. nk membesar biasalah tu kak ai... kejap sakit kejap ok.. kena byk sabar eh...

kay_are said...

wahh.. tahniah kepada dak adik sebab menang.. kire kasut jadi faktor kejayaan gak r ni.. huu

Hidayah said...

(yelah... dayah pun tak dpt join gathering raya tu..sbb segan yang melampaui batas)

ala........tak sempat ambik gmbr ke..
syok tgk sukan sekolah budak nih..

:)

Rai Ourkizuna said...

kesian dak nuha..semoga cepat sembuh.. aqil penah jugak berak2, ehem ehem dia warna pelik..panic kitorang..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...