Followers Remaja Purba

Tuesday, September 4, 2012

Buat pertama kalinya.. mai ler.. mai ler..


(Ini adalah entry Sticky Post.. untuk entry terkini sila scroll di bawah)..


Assalamualaikum,

Saya dan en. Suami amat berbesar hati menjemput Tuan/Puan ke 'open house' teratak kami pada:

Tarikh: 09 September 2012 (Ahad)
Masa: 1300 hingga 1700


Tuan/puan bolehlah meninggalkan alamat emel tuan/puan diruangan komen atau menghubungi terus di talian:
aizamia3@yahoo.com  <--- bagi memudahkan saya memberi petunjuk lokasi tepat teratak kami..




psstt: InsyaAllah sebelum Syawal melabuhkan tirai, aku akan cuba update kisah beraya kami sekeluarga..

psstt lagi: Berat badan naik mendadak ---> dok layan 'open house' je..

last psstt: Kalau takde pape aral, Jumaat ni akan celebrate birthday dak Adik..




25 comments:

kakcik said...

Emel kakcik : emzekjay@hotmail.com atau kakcikseroja@gmail.com. :)

Rozita said...

best tu.. kalau terlanjur gi sana kami singgah boleh?

Anum said...

terima kasih kerana sudi jemput...
maaf anum x dpt dtg ada kelas

nizamsani said...

menu?

Kesuma Angsana said...

tarikh tu KA dh engaged dgn hal len lah pulak

Rai said...

yayyy..nak nak..

nanti saya confirm ngan incik hubby dulu..

cikceriacorner said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin..

terima kasih atas jemputan..tp maaf xdpt hadir..takut dlm pantang..eheheh

makchaq said...

Kalau tak dak apa & agak tau jalan makchaq boleh pi kot..
azilah12@gmail.com

Kancil 8349 said...

selamat hari raya...

pena rozie said...

bab berat badan naik lepas rayer tu abaikan ajer. hehehe.... yg penting mkn dulu...

pena rozie said...

bab berat badan naik lepas rayer tu abaikan ajer. hehehe.... yg penting mkn dulu...

Zie said...

huhu bestnya... selamat hari raya yer

QueeN TerataI said...

InsyaAllah sampai.. so far 9hb xde apa2 rancangan lg.. hope Allah permudahkan..

kinna said...

insyaAllah, kalo takde aral melintang smp la sy kat sana sekali lagi..hehe..

jemput dtg umah sy jugak. takde open house tp kalo nk dtg sy msk sedap2 :))

pha is said...

selamat berumah terbuka... saya tak dapat datang la kak, masa tu U baru nak buka sem... smoga rumah terbuka kak sekeluarga berjalan lancar...

are_lin@yu said...

area mana ni dear..hehe

are_lin@yu said...

area mana ni dear..hehe

Kazman / Sue said...

semoga open house ni dapat merapatkan hubungan sesama blogger... aminn...

Munnafendy said...

umah akak kt klang..kn kn kn????

MamaEma said...

INSYAALLAh kalau berkesempatan.... selamat hari raya....

ema7044@yahoo.com

TiranaAduka said...

Assalamualaikumwbth....
salam kenal...
tiranaaduka@gmail.com

TiranaAduka said...

SEbenarnya malu nak dtg ekekekekkeke

tiranaaduka@gmail.com
tiranaaduka@yahoo.com

kay_are said...

waah.. menarik.. tapi tak sure leh datang ke tak sebab mungkin ade hal kot.. ape pun letak emel siap2 dulu mane tau leh datang kan =)time kasih akak

kaz_real87@yahoo.com

[PCL] said...

insyaAllah..., slmt hari raya maaf zahir batin buat tuan rumah tebuka tu ea. Terima kasih menjemput.

L said...

alaaaaaaaaaa.. baru terbuka post nih!!!!!!! =(

jemput baca en3 baru..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...