Followers Remaja Purba

Sunday, September 10, 2017

Menang itu mustahil, kalah itu pasti


#MakBudak baru sehari keluar hospital dah gedik nak beraksi yang konon pandai main ping pong.. 😎 

Pagi semalam..
Aku berani main pun disebabkan chef Hubby sanggup temankan aku. Dalam keadaan aku macam tu, biarlah ada yang menemani selain dari #GengPingPongOffice aku. 

Terima kasih buat #PenemanSepanjangHayat yang sanggup melihat kekalahan demi kekalahan aku pagi semalam.. 😀😀

Nama je yang main game tu 'beginner'.. tapi berpeluh nak lawan.. kehkehkeh.. Macam member office aku cakap, kita ni lagi bawah dari 'beginner'.. hahaha..


video


StatusHati: Menang itu mustahil, kalah itu pasti.. 🤣🤣



4 comments:

tiga lalat said...

kalo dh tau kalah bagi je chance beginner tu menang tanpa bertanding je mkcik ye., hehe2

tiga lalat said...

main pingpong pon exercise gak kann., ;p

Warisan Petani said...

Yang pentig dapat mengeluarkan peluh dan dapat bakar lemak2 yang ada.

Cik Ash said...

Aktiviti hilang stress gak tu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...