Followers Remaja Purba

Friday, January 29, 2010

my present


hadiah pertama di pagi hari dari k.yanz dan atiey, sayang korang.


Hadiah kedua dari KKMQA, terima kasih.



tak sangka aku dapat teddy bear, thank you sis Sue.



hadiah dari sue azim.



ni hadiah segera dari k.zie, aku dapat 01/02/10, dia yang request suruh masukkan dalam blog ni.



manakala hadiah dari orang tersayang, tercinta... terluv... tersuke... aku masih ternanti2... hubby cuma cakap kalau nak sangat hadiah, abang boleh bagi tapi kena tunggu hujung tahun baru dapat. Alasan tak nak bagi hadiahlah tu.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...