Followers Remaja Purba

Thursday, May 24, 2012

SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012






psstt: Dah lamaaaaa aku tak join segmen megmen ni..


psstt lagi: Sape-sape nak join, try click kat ---> pha is..


last psstt: Inilah dia bila mata kat tv, jemari kat lappy, idea jadi bersimpang-siur..

8 comments:

Gen2Merah said...

wahh, selamat bersegmen kak aizamia... (",)

pha is said...

thanks kak aizamia3 sbb sudi joint...

Asyifa Mustaffa said...

pssssttttttt dak Nuha gerenti ler tgh jdi gud girl tu yek....omak eh siap bole join segmen lak nie ha...!! Hehe.....

Cik Ummi said...

hAHAHA..
kak oi..
itu naseb baik lah taipnya betul..
kalau mate hala ke lain sambil tangan menaip yg bukan2, kan susah tu?
hihi

aizamia3 said...

Gen2Merah:
memeriahkan suasana.. ;)


pha is:
ye.. akak join.. ;)

aizamia3 said...

Asyifa Mustaffa:
hehehe.. itulah pasal.. sebab dio dah leno tdo tu yang buek tu.. ;)


Cik Ummi:
betul2.. nasib baik hafal gak kat mana letaknya huruf A B C tu..

cik ina minat do do cheng said...

good luck Ai, mana tahu rezeki nuha : )

MAY said...

selamat bersegmen!hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...