Followers Remaja Purba

Sunday, May 13, 2012

Apa tajuk nak letak ni..

Malam tadi:
Dak Adik pergi memancing dengan babah dia..

Dak Kakak layan movie 'Papa I Luv U'..bila part adegan sedih, boleh pulak dia menangis.. aku..? Menahan gelak tengok gelagat dia.. hikhikhik..



Hari ni:
Seawal pukul 7.30am dak Nuha aku dah siap mandikan..
Rutin harian tetap seperti biasa.. tak lebih tak kurang.. buat yang penting je..
Dak Kakak dan dak Adik dah lepas keluar.. mainler tu..
Dak Nuha lena dalam bilik.. kena tidurkan dalam bilik, sunyi sikit..


Maka.. tiada cerita menarik nak share hari ni.. hikhikhik..



psstt: Malam ni nak layan movie seram pulak..

15 comments:

Ini Kisah Tia said...

hehe .. takpe .. dah namanya blog peribadi :)

-gedek! said...

takde cerita pon boleh buat entri...

hehe

Farah Shamsudin said...

yuhuu.. dah lame xtgk movie seram.. takutla..

alin said...

Nuha?? ala nama sama dengan si adik lah..... (anak alin no 2) ;)

pha is said...

ape la cerita seram yg bakal ditengok... hehehe

el said...

bc n3 ngan penuh smgt...hehehehe

layan movie pe tu...nak tahu boleh :)

Nurfarahana A.Aziz said...

seram? kita tengok siang2 je..takut takleh tido.huwuwuw

Khairul Abdullah said...

Selamat Hari Ibu untuk anda.

kay_are said...

tu je?? err ok.. tak tengok habis lagi papa i love u.. takde mood.. huu

eLL said...

bestnya rehat-rehat layan movie...

MamaEma said...

dah jadi satu entry kat sini

Momma AA said...

hahaha.. lawak la aizamia3 ni..

erm.. camtu la rutin harian yer.. slmt hari ibu yer.. :)

msredcheesecake said...

KASI TAJUK SAYA DAN KAKAK... HEEE

fRaMe+LenSeS said...

hihih. ngs tu. ehhe. babak mana tu kak?

Cik Ina Do Do Cheng said...

Masa dalam pantang nilah ada masa sikit tengok cd, esok kalau dah start keja jangan harap dapat tengok cd : )

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...