Followers Remaja Purba

Friday, May 25, 2012

Log In.. Log Out..

Hari ni hari terakhir musim persekolahan untuk sesi pertengahan tahun 2012.. Cuti sekolah akan bermula selepas habis je sesi persekolahan petang nanti..2 minggu dak Kakak dengan dak Adik akan berkampung di rumah 24 jam.. Nak berjalan-jalan pun kena amik kira jugak keadaan aku ketika ini..


Pagi ni hubby pergi ke Tabika dak Adik atas urusan pengambilan report card.. Cikgu dak Adik bagitau.. 'dia ni suka tolong kawan-kawan siapkan kerja sekolah (kerja sendiri siap tapi lambat)..' Keputusan pencapaian <--- sederhana..


Sedang aku mengarang ayat kat sini.. dak Adik datang kat aku.. Memula ajak borak.. sambil borak tangan dia berjalan kat lappy..


DAN HASILNYA..


qqqqqq

QQQQQQQQQQQQQQQQQQ


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

(SILA JANGAN UBAH KEDUDUKAN PANDANGAN ANDA..)


Ye.. itu dia hasil usaha jemari kecil dak Adik.. ni kalau aku biarkan sampai ke sudah kita semua tak faham apa yang dia cuba sampaikan..

Ok, sementara dak Nuha lena di atas katil Queen aku tu, aku nak ketuk click rumah korang..



psstt: Huruf Q tu nama dak Adik.. Qawiem.. ;)


psstt lagi: A..? aizamia3 ler.. ;)


last psstt: dak Adik merengek pujuk aku nak tengok 'Bini-biniku Gangster'..

20 comments:

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Lama x singgah sini.Tuan umah sehat ker? adik yg sekolah tue brp tahun?dh kene amik report kad?

Budak2 kan..pantang..nmpk lappy..abeh sume ditekannye.samalah ngn anak sy.tapi..klu nak selamat..online time diorg dh tido.

Jemput Singgah New Entry Rezeki Di Pagi Jumaat

~Sweet Honesty~ said...

hehe..duk rmh jela kak ye cuti skola ne.. pitam kak pitam..xleh duk rmh 24 jam..hohohoho

pha is said...

ganas betol, ajk tgok citer gangster... hahaha

cinnamon.com said...

esok giliran anak ambil report card pulak..

Hanis MY said...

comel je adik...

QueeN TerataI said...

AT LEAST 2 HURUF JE YG dia tekan... kalau kena byk huruf yg ditekannya lg pening x fhm.. hehehehe

Kakzakie said...

Adik panggil Nuha adik juga atau Adik Nuha...

Konon nak eja nama dia tu yg banyak Q keluar ye...

aizamia3 said...

En. Suami:
wsalam..
yelah lama tak singgah kat sini.. ;)

Dak Adik baru 5 tahun..

aizamia3 said...

~Sweet Honesty~:
Kena banyak sabarlah kalau dorang dah ada kat umah.. ;)


pha is:
sambil tengok aksi berlawan tu, dia pun turut sama.. konon-konon dia ada sekali kat dalam filem tu ler.. hikhikhik.


cinnamon.com:
hidup ibarat roda.. ;)

aizamia3 said...

Hanis MY:
tu belum tengok kenakalan dia lagi.. ;)


QueeN TerataI:
sambil dia tekan dia mengomel ajak kita borak.. ;)


Kakzakie:
setakat ni panggil Nuha je.. kalau panggil adik nanti dak Adik yang menyahut.. huhuhu..

miloais milo said...

adik nak belajar menaip tu....
hiks

aizamia3 said...

miloais milo:
a'ah.. siap memujuk bagai kat kita..
sudahnya la ni dia tdo temankan dak Nuha.. ;)

pena rozie said...

Adik nak menaip jgk....

zulfikar hazri said...

hahahaha, kali ni entry ni kreatif. dak adik tangan gatal picit keybod hahahahaha...

aizamia3 said...

zulfikar hazri:
hahaha.. tak habis takat tu, ni pun dok merengek nak picit-picit lagi..

delarocha said...

selamat maju jaya buat adik

ieda said...

Niee akk x tahulah nak plan ape utk anak2 nie, cuti sek, nak antar meke ke kl umah adik supaya mereka x bosan duk sini kan huhuh

Rai said...

teringin jugak nak tengok bini bini ku gengste tu..

hasrul hassan said...

Hahaha... leh lagi tu... sweet je .... :)

kay_are said...

kecik2 dah tau tajuk movie.. advance habis! dulu kecik2 main lego je

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...