Followers Remaja Purba

Thursday, May 10, 2012

Kakak.. Adik.. Nuha..

Bila dak Kakak dengan dak Adik dah pergi sekolah, rasa sunyi pulak tapi bila dorang ada dah macam Tom and Jerry.. tak boleh dekat, ada je yang nak digaduhkan.. dak Nuha pulak aku kuarantinkan dalam bilik, takut dihenyak dek gurauan kasar dak Kakak dan dak Adik..

Bila ketika dorang baik, baik sangat.. suruh apa aje pun tak merungut, dengan rela hati menurut perintah.. tapi kalau datang angin monsoon dorang, aku balik jadi geram sakit hati..



Gambar eksklusif (malam tadi).. dak Kakak, Adik dan Nuha..



psstt: nak beli camera.. camera lama dah rosak.. dapat yang murah pun takpe janji CANON.. hikhikhik..

22 comments:

Daddy Ziyyad said...

adik beradik mmg macam tu...time baik, baikkkk sgt, tapi time ada angin..ahahahha

eLL said...

haha, memang gitu. time sayang, loving sangat2 kan...

anitadiana said...

alaihai mas comel sesanggat pic ne..sweet sanggat...

Pok Amai-Amai said...

Sonoknye ade ramai anak. Sy cemburu nie....tp hati tak kuatlah. Aishhh! Tlg bg semangat?

Cik Ina Do Do Cheng said...

lagi sorang lengkap dah. jangan takut ye.kenapa akak pandang adik cam tu
: )cantik comel belaka anak-anak ko.

kay_are said...

memang ekslusif! err.. nak murah api canon?? memang takde r yang murah.. -_-

Nora Talib said...

comel ank2 awk.....

Gen2Merah said...

adik beradik yang ceria, ... seronok kan dapat lihat kegembiraan mereka bersama

IntaNBerliaN said...

hihii biasalh tu ank2 kan.. sy dgn adkm brdik zmn kecik2 dulu g2 gk.. tp dh bsr rapat..hihi

ainhany said...

pandainya si kakak jaga adik2 ek..cmni gaya...mama boleh bua keje lain laaa....

Kakzakie said...

Ha... dapat pun kakak tengok anak dara comel-comel-comel... tapi tak puaslah nak tengok Nuha bagi besar sikit...

saffiya_aleesya @ echa said...

elok jer bergambo 3 beradik ekk..apa pun salam kenal yer kak..saya dtg singgah n follow sini

Momma AA said...

suka tgk gmbr anak2 aizamia3.. hugs & kisses to them yer.. smoga mereka jadi anak2 yg baik, soleh n solehah.. amin..

aizamia3 said...

Daddy Ziyyad:
itulah kerenah anak2.. ;)

eLL:
time baik.. baik sangat dorang..

anitadiana:
nanti saya post gambar yang lagi suwiiittt ye kak.. ;)

aizamia3 said...

Pok Amai-Amai:
kenapa pulak hati tak kuat..?


Cik Ina Do Do Cheng:
nak dapatkan lagi sorang.. huhuhu.. belum berani lagi kak.. dak kakak sebenarnya tengah pujuk dak Nuha tapi sebab nak bergambar tu yang nampak macam semacam.. hikhikhik..


kay_are:
hikhikhik.. kalau ada murah confirm dah beli.. ;)

aizamia3 said...

Nora Talib:
terima kasih.. terima kasih.. hehehe..


Gen2Merah:
dunia kanak-kanak tanpa sebarang masalah..


IntaNBerliaN:
air yang dicincang takkan putus..

aizamia3 said...

ainhany:
dak Kakak dah boleh harap sikit-sikit..


Kakzakie:
kena tunggu sikit hari lagi.. saya akan upload lagi gambar2 eksklusif dorang..


saffiya_aleesya @ echa:
terima kasih sudi singgah kat sini..

aizamia3 said...

Momma AA:
amin.. InsyaAllah..

mynameismy said...

3 dah anak akak... sonoknye tgk anak2 membesar kan...

My yang satu baru nak keluar ni pn mcm2 dugaan. sabar je lah demi anak terchenta... :)

zulfikar hazri said...

dak kakak kemain menatap wajah nuha dengan penuh asyik!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bagus la bile hubungan adik beradik cm tu kn... jeles nengok kemesraan budak2 tu.. hehe

Munnafendy said...

xperasan pulak sy kat entry akak yg ni. dpt pun tgk dak nuha.tp nape pandang sana?? hihihi


*ala kebetulan la kak..hahaha..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...