Followers Remaja Purba

Thursday, May 31, 2012

Betul.. Gambar ni aku tak curik..

Malam tadi..

Dah penat main kat taman malam tadi, nilah hasilnya.. air sorang sebungkus + mee kari..



Dak Adik sedang suap dak Kakak sambil cakap.. 'Ibu, janganlah amik gambar adik..'



Itu baru berdua.. cuba bayangkan kalau bertiga..


...

....

.....

......

.......






Inilah dia.. dak Kakak.. dak Adik dan dak Nuha..





psstt: Panggilan dak Adik tu bila nak tukar jadi dak Abang ek..?


psstt lagi: Mengantuk tak cukup tidur..


last psstt: Budak office tak sabar nak jumpa dak Nuha..

28 comments:

aimi said...

mesti org melaka kan... =)

Anum said...

ala comelnya

Asyifa Mustaffa said...

sepesen ajer muka anak2nya....ngikut muka mak ke ayah agak nya tu....

kalau be 3 eh...hahaha...tggu jerlah...! skali begaduh...omak eh cam gunung berapi yo nak molotop !

pssstttt.... sabar kene lebih ooo bila anak makin ramai nie....huhuhu....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy dua pon dah pening! HAHA

eLL said...

dah boleh panggil abang tu. hehe

Pok Amai-Amai said...

Comel betul la! Geram je tgk 3 beradik nie. Suke sgt gamba yg dok makan mi kari tu. Hehehehe...

Awak, klu time gaduh...mst haru je kan? Hahahaha!

msredcheesecake said...

bila nak tukar pada dak abang? hhee

aimanammaradham said...

biler nak bawak suha junior ...

Kakzakie said...

Kakak kena enlarge gambar baru puas tengok mereka bertiga. Tapi adik Nuha macam dah 3 bulan ye... cepat besarlah dia...

Suka:)

Daddy Ziyyad said...

mungkin Adik dah ready nak jadi Abang..:)

Noraim said...

alahai dak adik tu pemalu ye. hikhik.

Qaseh Ziera said...

ala comelnya....

aizamia3 said...

aimi:
ayah orang melaka.. ;)


Anum:
ni kalau en. suami yang baca komen ni mesti dia cakap.. tengok bapaknyelah.. hahaha..


Asyifa Mustaffa:
banyak ikut muka babahnye.. hehehe..

psstt: baru duo den dah poning, kalau tigo ntah camno agak eh.. hehehe..

aizamia3 said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty:
itulah.. hahaha..


eLL:
ada masa panggil jugak Abang tapi kebanyakkan masa lupa.. hehehe..


Pok Amai-Amai:
datang angin baik, baik sangat dorang.. datang angin tak baik, boleh pecah rumah dibuatnya.. huhuhu..

aizamia3 said...

msredcheesecake:
masih terkial-kial gak sebab kerap lupa nak tukar panggil dak abang.. hehehe..


aimanammaradham:
kalau takde pape aral, minggu depan sampailer dak Nuha ni kat opis tu.. ;)

aizamia3 said...

Kakzakie:
Tengok macam kecik.. bila dalam gambar nampak besar pulak.. ;)

lovely said...

sweetnya dak adik suapkan dak kakak..

QueeN TerataI said...

comelnya dak nuha... dah besar dak kakak dgn dak adik... ;)

pena rozie said...

cukup comel....

Rai said...

lovingnya dua beradik ni.. siap bersuap suap..comell..

Nora Talib said...

comel.....

ct rahani said...

bertiga lagi meriah..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

meriah umah layan karenah anak2...hilang stress uwaaa tgk mee kari tetiba terlioq plak :p

MamaEma said...

Dah terbiasa panggil susah nak tukar...tp kena biasakan sekarang

akubiomed said...

Ketiga-tiga anak perempuan?

Munnafendy said...

sy nak panggil dak abg jugak! cian dak nuha...haha

nuha comel!

ch000tz axoera ヅ said...

olololoooohaiii

Cik Ina Do Do Cheng said...

sweet : ) cuba bayangkan kalau berempat cam anak-anak cik ina.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...